Jom kita boikot Malay Mail : Akhbar berunsur kebencian kepada kerajaan dan umat Islam

CG Sponsors




Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,691
Reaction score
1,839
Points
201
Zunar ni jenis taksub.

Kuat giler sokong PKR.
 
Sponsored Post

biomedik2

Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
1,222
Reaction score
623
Points
71
Boikot je Zunar dengan malaymail. Doakan Zunar mati dalam keadaan aib
 

biomedik2

Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
1,222
Reaction score
623
Points
71
Ya Allah matikanlah Zunar dalam keadaan aib. Amin
 

viper21my

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,550
Reaction score
137
Points
73
Ya Allah matikanlah Zunar dalam keadaan aib. Amin
jangan doa macam tu bro, kita doakan dia dapat hidayah macam doa nabi kepada org2 yang baling batu ke dia..

Ya Allah, berikanlah mereka hidayah kerana sesungguhnya mereka kaum yang tidak mengetahui
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
59,068
Reaction score
8,847
Points
1,746




Lukman Sheriff
17 min ·

FTR. Sejak kebelakangan ini saya cuba engage directly Zurairi editor Malay Mail di tweetnya berkenaan isu salah lapur Menteri agama. Terus terang saya kata Malay Mail ni promote racial/ bigoted hatred. Ingat depa ni nak defend diri dan kita tunggulah respond. They don’t. Dah tak malu integriti dipersoalkan. At least defendlah. Saya ingat nak jelaskan argumen saya. Kena cuba lagilah in the future.

Ps: akibat fitnah Malay Mail zunar buat Kartun blame muslim lagi. Ini nak create siege mindset. Buruk perangai mereka ini.

1585407836093.png

1585407849457.png

1585407858111.png


 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
270,266
Reaction score
10,014
Points
2,376
LYN dgn Malayskini tu pun boleh tahan.

baca berita kadang-kadang mcm sengaja nak sensasi.

tapi yang komen aduhai racist gila. maybe diorg dah lama sgt pendam benda tak puashati dengan orang melayu.
Mungkin lebih baik tak pergi melawat kat sana
Boleh dah kurangkan trafik depa
Secara tak langsung boikot depa
Hati pun senang tak perlu baca komen depa
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,425
Reaction score
71
Points
70
da lama dah boikot paper ni, content berat sebelah,
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
270,266
Reaction score
10,014
Points
2,376
da lama dah boikot paper ni, content berat sebelah,
Tak pernah beli pun paper ni
Duk beli yang bahasa melayu punya paper je
Dah lama #BMF
 
Sponsored Post
Top
Log in Register