jom kembali cita pasal silat

CG Sponsors




ayet

Junior Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
salam semua warga cg aku dak baru kat cini saje lahh nak bukak balik therad pasal silat ni balik jom kita cita balik
 
Sponsored Post

bdk nakal

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
966
Reaction score
3
Points
15
nk crita pa psl slt ni .. aku slh sorg pesilat jgk .. smpat la jgk wakil negeri ,,, heheheheheheh tp asyik kalah ja hahahhhahah
 

henrry

Freshie
Joined
Jan 11, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
best gak silat silat ni tapi
sekarang cam dah d lupakan je..
 

kebabom

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
8,625
Reaction score
24
Points
65
silat ni ada byk kn......yg aku tau cm silat cekak, silat gayung, silat harimau (cm dlm citer merantau) n plg pntg time kawin, silat pulut.........hahahaha.......kalo ada otai2 silat yg tau ada silat lain ke leh la share di smpg share kelebihan silat2 ni.......yela, lain silat lain kelebihannya kan.........
 

biszcyber

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2010
Messages
184
Reaction score
1
Points
15
silat ni ada byk kn......yg aku tau cm silat cekak, silat gayung, silat harimau (cm dlm citer merantau) n plg pntg time kawin, silat pulut.........hahahaha.......kalo ada otai2 silat yg tau ada silat lain ke leh la share di smpg share kelebihan silat2 ni.......yela, lain silat lain kelebihannya kan.........
huhuh..aah silat pulut..huhuh
wow silat bnyak klebihan..dpt plak time darurat kn..huhu
 

srijatimas

Fun Poster
Joined
Oct 9, 2009
Messages
990
Reaction score
2
Points
15
menarik gak nie...
alhamdulillah.. aku pun salah seorang warga silat, lapis muda mudi sekarang kena belajar silat. sebagai pewaris budaya bangsa sendiri.

belajar bukan untuk bermegah diri, tapi menjaga dan mengenal diri...
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,581
Reaction score
489
Points
131
Emmm... Silat pulut ni betul2 Silat ke yang boleh mempertahankan diri? Ataupun hanyalah tarian pulut? Hiks matilah.

Sorry saya tak tau lansong pasal silat2 ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register