jom join cari duit @perigiduit

CG Sponsors




NYZAIRUL

Banned
Joined
Nov 17, 2008
Messages
34
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum dan selamat sejahtera…

Dengan penuh bangga dan sukacitanya saya ingin berkongsi maklumat ini kepada anda. Satu program terhangat buat masa ini - perigiduit.com, dimana anda akan memperolehi pendapatan sampingan dengan hanya menjadi reseller e-book perigiduit.com. Hanya bermodalkan RM50 akan layak untuk menjadi reseller e-book perigiduit.com yang aktif. Anda berhak utk menjual semula e-book tersebut kepada orang lain. E-book ini amat berfaedah sebagai bahan rujukan dalam pelbagai bidang seperti tips-tips perniagaan, membina website, online marketing, forex, keusahawanan dan pelbagai lagi. Kami akan mencuba menambah lagi e-book kami dari semasa ke semasa. Cuma tugas anda sebagai reseller untuk cuba mengembangkan lagi perniagaan anda untuk memperolehi pendapatan sampingan setiap hari. Dengan erti kata lain, anda hanya perlu mempromosikan lawan web perigi duit ni.
KeUNIKAN program ini adalah apabila ANDA berada di TOP POSITION, pelanggan baru aras ke 4 akan membuat bayaran secara BANK-IN terus ke dalam akaun anda. MODAL CUME RM50 SAHAJA
Tiada risiko syarikat tidak membayar komisyen. Anda bebas untuk mengembangkan perniagaan anda
SIAPA YANG LAYAK SERTAI PROGRAM INI:
1. Semua warga Malaysia.
2. Penganggur.
3. Pelajar Sekolah.
4. Pekerja berpendatan rendah.
5. Ingin Extra Income.
6. Suri rumah tangga.
7. Diberhentikan kerja..? VSS/MSS!!
8. Siswazah menganggur
9. Siswa/Siswi di IPTA yang ingin menambah pendapatan (Memerlukan banyak duit untuk perbelanjaan harian/yuran semester).
10. Paling penting untuk orang2 yang mahu mengubah nasib nye.

APA BAGUSNYA PERNIAGAAN INI UNTUK ANDA...
1. Dapat melangsaikan segala hutang (Kereta, Credit card, Rumah
2. Mungkin tuan-tuan dah bosan dengan makan gaji...dan inginkan pendapatan yg lebih besar..!!
3. Mungkin tuan-tuan boleh gunakan pendapatan dalam Perigiduit.com untuk pergi bercuti.melancong...
4. Mungkin tuan-tuan berhasrat untuk tukar kereta baru/beli rumah baru...
5. Mungkin tuan-tuan ingin mengubah cara kehidupan harian tuan-tuan...(stylo sikit...)
6. Mungkin inilah peluang untuk meninggalkan sedikit bekalan kepada anak isteri tuan-tuan sekiranya ajal sudah sampai (bukan meminta, tapi hakikat)
* Tinggalkanlah keluarga tuan-tuan dalam keadaan selesa, bukan dalam keadaan meminta-minta...
“Orang kaya terus bertindak, sebaik sahaja melihat peluang sedangkan orang miskin masih berfikir dan terus berfikir tanpa sebarang tindakan. Sikap seperti ini perlu diubah untuk mencapai kejayaan dalam hidupnya. Kebanyakan mereka tidak percaya pada diri sendiri dan sering meletakan diri mereka berada di ZON SELESA”
Alah....RM 50 Je....takan x boleh maa...tukar sportrim kereta beratus-ratus RM, boleh...x rugi mencuba....”
Apa ditunggu lagi..meh kita ramai2 amek peluang terhebat ni..sementara masa masih bersama anda.

http://www.perigiduit.com/?ref=NYZAIRUL
 
Sponsored Post

eez99

Active Member
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,727
Reaction score
1
Points
25
bende ni da lame bro...astrok prima...xpe...keep it up....
 

daoss

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,763
Reaction score
0
Points
25
bkn ke thread ni dah ade dulu..?
aku pun dah join,tapi sampai skg takder duit yang masuk pon..
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
lama dah benda ni. perigiduit la. tsunami wang la. apa wang la. pokokduit la. ni dah kira ketinggalan bas ni. kalau lambat join benda2 cam ni, memang hampas je la yang dapat.

p.s
ikut suka la. duit ngko punya.
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
jgn risau... jap lagi tajuk dan section dia akan berubah...
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
newbies ni.. lambat betul bas dia nih...
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
lain kali kene pesan kat newbies kalau nak bukak thread, kene baca dulu thread yg sedia ada... :D .. ini program zaman tok kadok pon still nak bukak thread baru ka :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register