BTC USD 66,555.6 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

INT "Jom join ada Open House"

Open House Rumah Mana Korang Nak Makan Minggu Nie ?..


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.

ulam

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,373
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
60
Points
120
Ok boring2 mlm nie, aku terfikir nak buka thread nie..

"Jom join ada Open House" jgn salah anggap lak erk.. thread nie aku open untuk semua fan yg fanatik @ tetamu yg lepas makan takmao kemas dan cuci, buat sepah-sepah jer.. Kesian kat tuan rumah kena kemas lik.. >:)


Sebagai merasmikan Open House nie kita tgk apa menunya di bawah.. :))

Menu Utama : Kambing lada Barbeque
Minunam : Air lemon berjus
Makanan tambahan : Sila bawak sendiri

Sila sila jemput. Buat cam rumah sendiri =D>


Go..Fan..Go <:p
 
Last edited:
Sponsored Post

Ok boring2 mlm nie, aku terfikir nak buka thread nie..

"Jom join ada Open House" jgn salah anggap lak erk.. thread nie aku open untuk semua fan yg fanatik @ tetamu yg lepas makan takmao kemas dan cuci, buat sepah-sepah jer.. Kesian kat tuan rumah kena kemas lik.. >:)


Sebagai merasmikan Open House nie kita tgk apa menunya di bawah.. :))

Menu Utama : Kambing lada Barbeque
Minunam : Air lemon berjus
Makanan tambahan : Sila bawak sendiri

Sila sila jemput. Buat cam rumah sendiri =D>


Go..Fan..Go <:p

open house?hurm..:-?
 
Ok boring2 mlm nie, aku terfikir nak buka thread nie..

"Jom join ada Open House" jgn salah anggap lak erk.. thread nie aku open untuk semua fan yg fanatik @ tetamu yg lepas makan takmao kemas dan cuci, buat sepah-sepah jer.. Kesian kat tuan rumah kena kemas lik.. >:)


Sebagai merasmikan Open House nie kita tgk apa menunya di bawah.. :))

Menu Utama : Kambing lada Barbeque
Minunam : Air lemon berjus
Makanan tambahan : Sila bawak sendiri

Sila sila jemput. Buat cam rumah sendiri =D>


Go..Fan..Go <:p
he he..
ni taktik nak alihkan open house dari rumah sendiri ke?..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register