[email protected] JoM Gi PD || 3-Jan-2009 @ ~~

CG Sponsors




cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
[email protected] JoM Gi PoRt DicKson @~~

Date : 3 Jan 2009 (sabtu)


Kitaorg sesaje nak gi PD, kalau nak ikut jom ler..
Kalau sesapa plan nak tdo kat PD, bagitau awal so bleh arrange penginapan..

Aktiviti:

1) mandi laut
2) mini sport's day
3) BBQ
4) makan, makan, n makan lagi


Neh yang macam nak pegi:
1) cput & gang (o/n)
2) LOVE aka lynn (o/n)
3) brozul n awek(s)
4) ajax (mcm nak o/n)
5) hazel d orange
6) masz
7) marlen (o/n)
8) jc_king (ntah ler dia neh)
9) building
10) RK & GK (kalau build bawak)
11) frog_angel
 
Last edited:
Sponsored Post

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
bape rm join?
bape hari?
minggu depan kan?
blh bwk sesape ke?
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
cput lyn nak join tapi nak tumpang cput leh ker :eek:
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
bape rm join?
bape hari?
minggu depan kan?
blh bwk sesape ke?
perbelanjaan sendiri..

tak tdo sana, tapi aku tdo sana ler..ahad balik..

kalau sesapa nak ikut overnite, bagitau ler..

bwk je sesapa..lagi ramai lagi best
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
PD leh BBQ ker?
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
seronoknya byk sgt aktiviti..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register