>>> JOM Gi KARNIVAL <<<

CG Sponsors




ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
Salam geng2 chit chat CG....:)


Asyik2 korang sembang depan pc je, apa kata tukar selera lak sembang2 secara bersemuka di KARNIVAL FUTSAL CARIGOLD 2009....:)

Details:
Date: 10 Mei 2009 <Ahad ni...:)>
Masa: 9am to 2pm
Lokasi: Sports Planet Seksyen 16, Shah Alam....
:)


Peta ke tempat kejadian:


Karnival ni bukan sahaja terhad untuk mereka2 yg suka main futsal, tapi jugak pada semua warga CG sebabnyer, kita ada jugak wat acara2 lain selain futsal.


Antaranya:

1. Cabutan bertuah....:)
2. Gerai Jualan. Antara yg menarik:

>>> Booth Bekam Eboss - Ada offer best...tul x Eboss...:D
>>> Ada jualan makanan & minuman
>>> Ada jualan spesel - Aiskrim Goyang Inul....:D
>>> Ada mini Studio - leh amik gambar spesel, leh edit dan print sekali time tu jugak...
>>> Ada jualan produk kesihatan & kecantikan

Dan macam2 lagi acara sampingan lain....:D


Yg paling penting, karnival ni kira satu peluang utk warga CG berghatering & have fun.

Hopefully, sapa2 yg free pada tarikh tu leh la turun, bawak sekali kawan2, family dan jiran2 sekali...:D

Harapan dari pihak management CG & penganjur.... semoga semua enjoy & have fun.......:D




:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock
 
Sponsored Post

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
Salam geng2 chit chat CG....:)


Asyik2 korang sembang depan pc je, apa kata tukar selera lak sembang2 secara bersemuka di KARNIVAL FUTSAL CARIGOLD 2009....:)

Details:
Date: 10 Mei 2009 <Ahad ni...:)>
Masa: 9am to 2pm
Lokasi: Sports Planet Seksyen 16, Shah Alam....
:)


Peta ke tempat kejadian:


Karnival ni bukan sahaja terhad untuk mereka2 yg suka main futsal, tapi jugak pada semua warga CG sebabnyer, kita ada jugak wat acara2 lain selain futsal.


Antaranya:

1. Cabutan bertuah....:)
2. Gerai Jualan. Antara yg menarik:

>>> Booth Bekam Eboss - Ada offer best...tul x Eboss...:D
>>> Ada jualan makanan & minuman
>>> Ada jualan spesel - Aiskrim Goyang Inul....:D
>>> Ada mini Studio - leh amik gambar spesel, leh edit dan print sekali time tu jugak...
>>> Ada jualan produk kesihatan & kecantikan

Dan macam2 lagi acara sampingan lain....:D


Yg paling penting, karnival ni kira satu peluang utk warga CG berghatering & have fun.

Hopefully, sapa2 yg free pada tarikh tu leh la turun, bawak sekali kawan2, family dan jiran2 sekali...:D

Harapan dari pihak management CG & penganjur.... semoga semua enjoy & have fun.......:D




:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock
:)paid:)paid:)paid
slmt berkarnival sume:)paid:)paid
 

fycapone

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2009
Messages
246
Reaction score
1
Points
15
ketua kg aku kate nk dtg gak..tp last minit x leh lak...dia ade program robohkn umah org kg...
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
Jom g karnival ramai2
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
mmg pun die x kasik pegi la adar
 

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
alasan. mcm shukcaya gak. ada ke bg alasan suami tak kasik. suruh jaga anak :eek:
:eek::eek::eek::eek::eek:
bile mase aku kawen neyh??:eek::eek:
nk kne infract tol tuan adar ni:eek::eek::eek:
fitnah2:(scam:(scam
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wak pasti dtg dgn family
hehehe...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register