BTC USD 64,059.0 Gold USD 2,371.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jom FCPO ( Bursa Malaysia)

Sponsored Post

Mencanak naik fcpo harini...3930...standby sell..haha..
Long term masih uptrend.


Alhamdullillah...nampak setup Tuan menjadi

semalam paling tinggi pun 3935



Tapi semalam saya tak trade....geram tengok pergerakan dia mcm tu..malas je
so..saya tak trade


.......................................................

Hari ni 29 Syawal 1445...munkin hari terakhir Syawal...moga2 Allah swt temukan kita dgn Ramadhan seterusnya Syawal tahun depan.
Dah start musim Haji ni!
Syukur Rahmat Allah swt pada yg dijemput utk ke Baitullah .


.......................................


Hari ni saya doakan kita buat untung banyak...Aminnn




images.jpg
 
Assallamualaikum warahmatullah

Hari ni last day utk minggu ni..huhu..minggu yg bagi saya agak perit....entah kenapa..semua asyik tak jadi

mcm hari ni pun...saya tak dapat trade pagi...petang saya trade pun lambat tunggu setup triggered

malangnya dah triggered floating profit paling tinggi RM 100.oo so saya biarkan dulu...ingat dah boleh yakin..tau2 market reverse...saya duk harap dia junam..last2 ..dia asyik naik..so..saya cut loss (RM 300)

munkin sikit bagi org lain

tapi sepanjang minggu ni saya tak ada profit byk pun..bila saya TP cepat..dia jalan elok...tak TP, harap bigger profit..dia reverse 😅



huhu..



Harap minggu depan tak jadi mcm ni dah
munkin minggu depen saya nak buka sikit position..1 position sehari cukup

atau rehat dulu

tapi selalunya sabtu ahad 2 hari ni pun rasa tak sabar nak tunggu utk trade...hahahaa:D

entahlah

yg penting...Minggu depan saya akan lebih hati2 ...relax...kira lebihkan rehatlah!
 
Assallamualaikum warahmatullah

Hari ni last day utk minggu ni..huhu..minggu yg bagi saya agak perit....entah kenapa..semua asyik tak jadi

mcm hari ni pun...saya tak dapat trade pagi...petang saya trade pun lambat tunggu setup triggered

malangnya dah triggered floating profit paling tinggi RM 100.oo so saya biarkan dulu...ingat dah boleh yakin..tau2 market reverse...saya duk harap dia junam..last2 ..dia asyik naik..so..saya cut loss (RM 300)

munkin sikit bagi org lain

tapi sepanjang minggu ni saya tak ada profit byk pun..bila saya TP cepat..dia jalan elok...tak TP, harap bigger profit..dia reverse 😅



huhu..



Harap minggu depan tak jadi mcm ni dah
munkin minggu depen saya nak buka sikit position..1 position sehari cukup

atau rehat dulu

tapi selalunya sabtu ahad 2 hari ni pun rasa tak sabar nak tunggu utk trade...hahahaa:D

entahlah

yg penting...Minggu depan saya akan lebih hati2 ...relax...kira lebihkan rehatlah!
Ya rasa hari2 nak trade...tapi itu la fcpo byk masa rehat pagi pun lambat 1030..hehe..
 
Assallamualaikum warahmatullah

Hari ni 7 Zulkaidah ..minggu baru trading FCPO...
semangat baru !

:)cgrock

:ROFLMAO:
Tapi...FCPO terlebih semnagat lah pulak!

Open GAP UP..terus ke 3858
(lagi 2 ticks sja ke 3860....max target up saya selalunyalah.....saya harap dia akan turun dulu bawah 3835 ...naik balik utk bagi peluang BUY


:DTapi...

To The Moooonn...

dia tak toleh dah..terus naik sampai 3898!

sekarang dia turun balik sampai 3882....



Pagi ni saya tak tau dah....huhu...

munkin tengok sjalah 😁
Duk tepi
pi main jauh2...huhu
 
5.19 pm...Price 3872...

saya tengok dia hanya jalan sideways

munkin scalper terhebat boleh curi sikit profit

tapi saya lebih suka trade ikut setup saya



price dah out of range bila 15 minit pertama dia tak menoleh ke belakang 😁

bukan hari saya utk trade lah...huhu

malam saya tak trade

tunggu esoklah nampaknya :)cgrock
 
5.19 pm...Price 3872...

saya tengok dia hanya jalan sideways

munkin scalper terhebat boleh curi sikit profit

tapi saya lebih suka trade ikut setup saya



price dah out of range bila 15 minit pertama dia tak menoleh ke belakang 😁

bukan hari saya utk trade lah...huhu

malam saya tak trade

tunggu esoklah nampaknya :)cgrock
Ya fcpo harini jalan sekali saja lepas tu sideway..
Saya sempat curi dekat 3882 sell 3870 tp..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register