Jom Donate...Bantu Saudara Kita di sana

CG Sponsors




Sponsored Post

frigid03

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
6,226
Reaction score
0
Points
60
Salurkan Sumbangan Anda Kepada Rakyat Palestine(FUND FOR GAZA NSTP) Di Account Maybank : 514105320501 Harap DGn bantuan Dari kawan2 forumer dapat menghilangkan beban mereka DI sana:)paid
maybank2u jeke yg buat ek..bank lain tade ke bro..
kalo ade pe kata list sme skali:)paid
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
kalau dema kat Maybank ni dia orang buat apa duit ni ek ..? beli ubat ke or beli peluru pistol ..? and maybank ada tak buat pemotongan 10% bagi setiap dana yang dia orang dapat kumpulkan ..?
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
tu aku x pasti,tu kerja bank la
 

viper21my

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,561
Reaction score
145
Points
73
diaorang akan serah ke wisma 7 Februari ni sebelum disalur ke palestin, silakan yang guna maybank boleh 3rd party transfer, yang bank lain guna GIRO ke maybank pun ok, pagi transfer, ptg sampai la dalam akaun tu,,, silakan....

p/s: lihat la anak2 malang palestine yang menangis dan gantikan dengan bayangan anak kita,,,,,, insya Allah kita tak teragak2 untuk mengeluarkan duit untuk mereka,,,,
 

fising

Active+ Member
Joined
Aug 9, 2007
Messages
2,907
Reaction score
1,025
Points
101
yup...ayuh rakan2..jom kira menderma...sambil membantu mereka yg menderita kat sana..
 

nizamac79

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
4,605
Reaction score
56
Points
30
dermalah ramai2 ... wpun rm10 sorang ...
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
kalau la saya ni kaya macam org arab. mmg saya akan beli suma jet bom nukler and etc. mana g osama ek ..?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register