To Sell Jom Daftar Unifi! 30Mbps : RM 89! 100Mbps : RM 129!

CG Sponsors




Sponsored Post

mffitri

Active Member
Joined
Apr 29, 2009
Messages
1,510
Reaction score
9
Points
35
nak tanya sikit bos..skrg sy guna unifi lite (dlu streamyx) & dah xde kontrak
sy akan berpindah ke rumah lain dlm masa terdekat
boleh ke mohon tukar dari unifi lite ke unifi air?
sbb kalau nak cancel subscription terus macam susah pulak sbb sy mmg perlu internet di rumah walau dah berpindah
nak subscribe baru nanti kena kontrak baru pulak..sy target tinggal di area baru tu x lama sbb tengah tgu rumah sendiri siap
boleh tolong suggest nak buat mcm mana? tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register