BTC USD 49,096.1 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jom bincng "utk student - RM 300 sebulan" betol ke x?

yuuyuu

Freshie
Messages
23
Joined
Dec 21, 2009
Messages
23
Reaction score
0
Points
8
kita byk dgr promosi2 n iklan2 kata dpt RM 5000 la sebulan dgn pelbagai kaedah perniagaan internet...cam xlojik kn?? betol x?

sy ada la tau pasal 1 web ni, spupu sy join katanya juz dpt RM300 sebulan(dia student), benda ni juz org klik page kita, kita dpt duit...cam ok la jugak sbb xperlu keje byk, juz tnggu org klik je..
tol x? lgpun lojik la jgk

tp kpd yg tamak tu muhasabah diri ok..jgn krn tamak, anda tpedaya.
hmm..xpela wpun RM300 tu kecik tp ok la juz part time je.. x gitu??

ni la web tsebut... [ advertising link removed ]

ti refer r blog ni klo mau tny tuan empunya lbh lanjut
http://whitewarrior-zaza.blogspot.com

tq..respon ok, klik la juga link di ats tu dulu ye, try usha2 dulu tgk bru sedap n bernas nk komen..keep smlim..
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

kancil biru

Legendary Member
Messages
11,641
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermmm benda plg malas saya buat ada dapat duit dgn xbuat apa apa....tp saya doakan TT berjaya k
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,854
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,854
Reaction score
22,059
Points
1,671
menyaham pun kaya gak hihi
 

MrMama

Active Member
Messages
1,631
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
minum jus jambu pun dapat duit jgk:D
 

asby

Legendary Member
Messages
11,810
Paid Membership
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
aku rasa kalau student buat PTC dulu pun ok...modal xbesar..sekarang banyak yang free tapi kena rajin bukak iklanla..

xpon join jer business aleacorp ngan aku...simple..admin pun membantu sampai ke luar kerja dia...
 

T€ññØ

Fun Poster
Messages
501
Joined
Oct 29, 2009
Messages
501
Reaction score
0
Points
10
phpindex
aku rasa kalau student buat PTC dulu pun ok...modal xbesar..sekarang banyak yang free tapi kena rajin bukak iklanla..

batul gak cadangan tuh...student mn ada duit byk sgt nak melabur pasal x keje lg...
kalau setakat ptc leh la cari mkn cket2...:D
 

asby

Legendary Member
Messages
11,810
Paid Membership
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
ckit2 lama2 jadi bukit...

banyak PTC yang bagus...

aku sekarang buat Matadorclicks jer...
Cari traffics cliks dengan easyhits4u
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register