Telco Jom bincang senarai Modem 4g bypass unlimited internet

CG Sponsors




dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,452
Reaction score
110
Points
73
Itu dah kena pakai injector,dah rumit...sini kita bincang modem dan bypass h0ts



Order dari mana tu? Shopee?Lazada?
tt, baru ni jumpa offer org bypass hotspot kat simcard RM50, once in lifetime, musykil gak wujud ke benda gini, klu wujud takyah cari modem dah

ada geng penah buat?
 
Sponsored Post

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,302
Reaction score
101
Points
43
tt, baru ni jumpa offer org bypass hotspot kat simcard RM50, once in lifetime, musykil gak wujud ke benda gini, klu wujud takyah cari modem dah

ada geng penah buat?
50-50 bagi aku...sebab dulu2 pernah buat,2-3hari je tahan...mungkin sebab aku download banyak sangat,maklumlah kaki game dekat Steam dengan PS4
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,130
Reaction score
532
Points
171
kalau kaki youtube cukup guna raja video.. kalau kaki download. blh guna umobile.. tapi laju pada jam 2.00am hingga 7.00am setiap hari.. masa tu lah blh inject utk bypass 3Mbps menjadi unlimited speed bergantung kepada kawasan..

p./s: umobile 3G shj.. speed 11Mbps lepas inject :D
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,452
Reaction score
110
Points
73
50-50 bagi aku...sebab dulu2 pernah buat,2-3hari je tahan...mungkin sebab aku download banyak sangat,maklumlah kaki game dekat Steam dengan PS4
oh ade pantang larang pulak, baik guna modem jelah ya
 

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,325
Reaction score
78
Points
120
kalau kaki youtube cukup guna raja video.. kalau kaki download. blh guna umobile.. tapi laju pada jam 2.00am hingga 7.00am setiap hari.. masa tu lah blh inject utk bypass 3Mbps menjadi unlimited speed bergantung kepada kawasan..

p./s: umobile 3G shj.. speed 11Mbps lepas inject :D
cun ni bosss
 

hamperghz

Active Member
Joined
Dec 3, 2010
Messages
1,610
Reaction score
5
Points
25
klau pakai dg80 + modem huwei bleh by pass hotspot limit @ kene pakai sim unlimited jugak tt?
 

azmi embong

Freshie
Joined
Apr 14, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
salam... saya pakai b618 22d (huawei ) bercadang nak beli antena external .. ada cadangan?
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,217
Reaction score
527
Points
126
YES4G konfem kena roadblock. ramai bawang serang mukabuku yes
 
Sponsored Post
Top
Log in Register