Telco Jom bincang senarai Modem 4g bypass unlimited internet

CG Sponsors




Sponsored Post

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,648
Reaction score
84
Points
125
Memang laaa....capped speed 4mbps kan tu 😂mmg ada beza sikit speedtest dengan handphone dan modem...kalau nak yang precise guna fast.com
Aku dh tukar ke uni59 letak tepi tingkap dapat 15mbps. Pakai huawe b315 jugak boleh guna tel sekali rupanya
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,302
Reaction score
101
Points
43
Aku dh tukar ke uni59 letak tepi tingkap dapat 15mbps. Pakai huawe b315 jugak boleh guna tel sekali rupanya
Ooo...ye pula tu,ada satu lubang yang boleh cucuk ke telefon kan. Kalau modem TP Link aku tak ada. Boleh la cucuk landline telephone
 
Last edited:

airno86

Junior Member
Joined
May 22, 2014
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
Hal0 telc0 boleh bypass ke dia punya 2000gb tu?
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,648
Reaction score
84
Points
125
Dok tunggu outdoor antenna tgk berapa unipie ni buleh pi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register