Jom Bincang Pasal Fast Broker,

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21480
USD / JPY
103.602
GBP / USD
1.37257
USD / CHF
0.88727
USD / CAD
1.26138
EUR / JPY
125.857
AUD / USD
0.77634

CG Sponsors




roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
salam soalan newbie nie,

nak tanya broker mana yg regulated allow scalping dibawah 3 minit?
kebanyakkan scalp sy dibawah 3 minit, ade yg seminit dah close,
so, sy nak cari broker yang regulated jer yg allow scaling,

terima kasih

adakah broker nie regulated???

FastBrokers is a division of Fast Trading Services LLC, a member of the NFA - National Futures Association (ID:0342002) and a registered Independent Introducing Broker with the CFTC - Commodity Futures Trading Commission.


adakah broker nie betul2 berdaftar dengan NFA?
ade yg sape2 pandai check tak?

mohon kerjasama anda semua,

PS : sbb sy nak cari broker yang betul2 regulated dan allow scalping dibawah 3 minit, husband sy nak bagi USD5K nie,
tp kalau takde takpe la, sy gune insta atau fx-malay jer la but deposit bukan USD5K, maybe dibawah USD20-USD50:D
for security reason, kalau broker tuh tak regulated husband sy tak bagi USD5K,~X(


www.fastbrokers.com
 
Last edited:
Sponsored Post

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
Status Effective Date
• NFA MEMBER APPROVED 12/01/2005

dah check dah, broker nie dah bertapak 3 tahun,
so nanti sy bincang ngan husband sy mcm mana,

terima kasih
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
salam soalan newbie nie,

nak tanya broker mana yg regulated allow scalping dibawah 3 minit?
kebanyakkan scalp sy dibawah 3 minit, ade yg seminit dah close,
so, sy nak cari broker yang regulated jer yg allow scaling,

terima kasih

adakah broker nie regulated???

FastBrokers is a division of Fast Trading Services LLC, a member of the NFA - National Futures Association (ID:0342002) and a registered Independent Introducing Broker with the CFTC - Commodity Futures Trading Commission.


adakah broker nie betul2 berdaftar dengan NFA?
ade yg sape2 pandai check tak?

mohon kerjasama anda semua,

PS : sbb sy nak cari broker yang betul2 regulated dan allow scalping dibawah 3 minit, husband sy nak bagi USD5K nie,
tp kalau takde takpe la, sy gune insta atau fx-malay jer la but deposit bukan USD5K, maybe dibawah USD20-USD50:D
for security reason, kalau broker tuh tak regulated husband sy tak bagi USD5K,~X(


www.fastbrokers.com
InstaFOREX pun ok kan scalp ? FXDD bagi aku the best :"> :">:D
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
Status Effective Date
• NFA MEMBER APPROVED 12/01/2005

dah check dah, broker nie dah bertapak 3 tahun,
so nanti sy bincang ngan husband sy mcm mana,

terima kasih
Apply IB ler Kak...:D.
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
34☺*;3136916 said:
InstaFOREX pun ok kan scalp ? FXDD bagi aku the best :"> :">:D
InstaFx nk scalp pun boleh, nk swing pun lagi boleh..!!!

Apsal Kak Roziex x pileyy Instafx????
:D
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
InstaFx nk scalp pun boleh, nk swing pun lagi boleh..!!!

Apsal Kak Roziex x pileyy Instafx????
:D
husband sy yg suruh, dia kata kalau nak trade modal besar,
suruh cari broker yg regulated, kalau tak regulated dia tak nak sponsor USD5K nie,

insta sy dah register cume nak depo jer tinggal,
depo sikit2 jer:"> sbb husband tak bagi~X(
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
husband sy yg suruh, dia kata kalau nak trade modal besar,
suruh cari broker yg regulated, kalau tak regulated dia tak nak sponsor USD5K nie,

insta sy dah register cume nak depo jer tinggal,
depo sikit2 jer:"> sbb husband tak bagi~X(
Payah ke nak pujuk suami ? :)) U kan perempuan , wakwakwak :eek:

FXDD pun bawah NFA ?

Harap2 jgn karena terlalu memilih broker, usd5k pun hangus kerna MC .

Nak ckp sikit, broker pun bukan jaminan, kita boleh sukses dalam FOREX,

Tapi sekurangnya menbantu lah kot, kalau cari broker yg di iktiraf,

BAGI aku sendiri, broker yg masih aku boleh dipercayai

FXDD
FXOPEN
INSTA
ALPARI <--- Mungkin bakal menyusul kot

Harap duit sis usd5k tu digandakan berlipat-lipat lah yea :eek:

Ikut u lah, nak pilih yg mana, :eek: :eek: :eek::)paid
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
Apply IB ler Kak...:D.
itu dah semestinya,
ade rezeki nanti apply jadi IB nanti:)

PS : antara punca utama husband sy suruh cari yang ade NFA regulation nie adalah sbb dia kata FOREX dah masuk TV, so bila2 masa BNM boleh banned website forex tuh, itu yang dia takut sgt,
sy pon tak faham la, baru jer trade live dlm beberapa bulan nie
 
Sponsored Post
Top
Log in Register