BTC USD 37,853.5 Gold USD 1,830.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

maxpda

Super Active Member
gem
Messages
8,856
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,856
Reaction score
547
Points
121
Army of Thieves 8/10
sama universe dengan Army of the dead
kisah pakar pemecah peti besi
mereka nak pecah 5 peti besi lagenda
army-of-thieves-poster.jpg
Ni prequel army of the dead... Last scene ni adalah first scene army of the dead..

Tapi cite dah lari.. Patut dia tunggu awek dia, dan peti ketiga dalam laut..
 
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,450
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,450
Reaction score
2,799
Points
261
Awards
1
Antlers

8/10

Sekali sekala layan filem seram.


images.jpg
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Messages
5,920
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,920
Reaction score
286
Points
91
The Matrix Resurrections

5/10

Cliche sangat.

Habiskan sebab Keanu dengan Carrie jer.

Screenshot 2022-01-04 at 21-27-15 The Matrix Resurrections (2021).png

sejak wachowski brothers ni bertukar jadi wachowski sisters..ada jer watak diorg ‘lembutkan kekekeke

hampeh tul..

keanu dah bagi hint kat poster tu..hehehe
 

fuhrer_69

Active Member
Messages
2,303
Joined
Sep 18, 2013
Messages
2,303
Reaction score
353
Points
51

Don't Look Up​

8/10

Nak tengok cerita ni, mood jangan serius. Sebab cerita ni bukan nak tertumpu pada nak selamatkan dunia dari asteroid tu semata-mata.

Tapi lebih kepada realiti yang jadi dekat sekeliling kita. kronisme, capitalist. bila orang bodoh jadi president/perdana menteri/berjawatan tinggi.

bila orang kaya charge something even benda tu dia dapat free.

senang cerita apa yang ada kat dalam filem ni, macam tu la yang tengah jadi kat malaysia sekarang ni dan boleh kata dekat negara seluruh dunia.



images.jpg
 

Jedi

CG Top Poster Club
gem
Messages
47,450
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Feb 15, 2009
Messages
47,450
Reaction score
2,799
Points
261
Awards
1

The Fable​

2019 ‧ Action/Comedy

Terhibur.

Kelakar juga.

10/10

images.jpg
 

dell

Super Active Member
Messages
8,314
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,314
Reaction score
148
Points
83
Picture1.jpg


Nama Movie : Minnal Murali

cerita ni ada kat Netflix

menarik ..bole layan

9/10
 

belam

Super Active Member
Messages
6,164
Joined
Jul 29, 2013
Messages
6,164
Reaction score
313
Points
81
No way home.... 4.5/5

penutup trilogy yg padu... mujur dpt tgk 2nd day.. spoiler masih x byk lg ... masuk 3rd day.. spoiler di sana sini... hehehhe..
no way home ni aku blh bg fullmark 5/5
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register