Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

CG Sponsors




ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,038
Reaction score
231
Points
73
Ending dia tergantung...patut ada sequel. Twist dah best, tapi takde ending. Aku budget Luke tu akan masuk mental asylum
harap2 ada la sequel nti mcm the babysitter tu...
 
Sponsored Post

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,967
Reaction score
57
Points
45
Ending dia tergantung...patut ada sequel. Twist dah best, tapi takde ending. Aku budget Luke tu akan masuk mental asylum
Baru layan cite ni,nk tau jg ape jd dkt Luke tu...mental gile...
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,679
Reaction score
82
Points
70
Evaru 9/10
creta tamil ni sama level dgn Ittefaq, Andhadhun, Drishyam, Blackmail
Sameera telah terbunuh Ashok yg juga seorang anggota polis untuk mempertahankan dirinya daripada dirogol. Pihak polis kurang berpuas hati dengan kes ni dan telah hire peguam yg terbaik di India,yg tak pernah kalah semua kes yg dipegangnya untuk mencari kebenaran. Disamping itu seorang anggota polis korup menawarkan diri utk membantu Sameera utk membuktikan dia tidak bersalah dengan syarat dia mahukan duit 2juta.
Every story has two sides. The truth, only one.
View attachment 277338
tengok kat mana?
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,679
Reaction score
595
Points
126
1600908053805.png



den bagi 8/10.. cite lawak.. tp magkn ada betulnya tentang masalah2 yg haiwan hadapi :D
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,629
Reaction score
435
Points
91
IMAIKKA NODIGAL
Genre:Thriller/psychology

Mengisahkan tentang seorang pembunuh bersiri yang telah mati beberapa tahun yang lalu,kini kembali. Menggunakan nama Rudra,taktik yang sama juga iaitu menculik mangsa dan meminta wang tebusan. Walaupun dibayar tebusan,mangsa-mangsa yang diculik akan tetap dibunuh.

Anjali adalah pegawai CBI yang telah menyelesaikan kes ini 4 tahun yg lalu kini kembali mengambil kes ini untuk diselesaikan.
Namun bukan semudah yang di sangka. Pembunuh bersiri itu telah berjaya mempermainkan dia dan pihak berkuasa dengan permainannya.
8e7QmqjN_o.jpg
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,038
Reaction score
231
Points
73
images.jpg


Kisah tentang sorang laki yang obses dengan wanita sorang ni tapi cinta x berbalas...So apa laki ni buat dia kurung wanita tu dalam sangkar haiwan sampai wanita tu suka kat dia...Tapi yg menarik nya ada plot twist pasal cerita ni serius korang xkan sangka jadi camtu :D:D..so kena tgk la sendiri apa yg jadi kat wanita & laki tu ...rating 7/10
 
Sponsored Post
Top
Log in Register