Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

CG Sponsors




Sponsored Post

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,967
Reaction score
57
Points
45
Instruction not included.. 4/5

nampak video clip dalam facebook..
sedih cerita ni di akhir movie...

mak tinggalkan baby dengan ayahnya.. ayahnya jaga baby sampai besar... dah besar mak datang nak ambil balik anak..
Mexican film ke?
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,629
Reaction score
435
Points
91
Evaru 9/10
creta tamil ni sama level dgn Ittefaq, Andhadhun, Drishyam, Blackmail
Sameera telah terbunuh Ashok yg juga seorang anggota polis untuk mempertahankan dirinya daripada dirogol. Pihak polis kurang berpuas hati dengan kes ni dan telah hire peguam yg terbaik di India,yg tak pernah kalah semua kes yg dipegangnya untuk mencari kebenaran. Disamping itu seorang anggota polis korup menawarkan diri utk membantu Sameera utk membuktikan dia tidak bersalah dengan syarat dia mahukan duit 2juta.
Every story has two sides. The truth, only one.
evaru.jpg
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,629
Reaction score
435
Points
91
The Babysitter 8/10
Seorang budak lelaki bernama Cole menyukai pengasuhnya yang muda remaja iaitu Bee.
Bee sering membantunya dan memberi kata-kata semangat kepada Cole.
Parent Cole tiada di rumah. Cole teruja untuk meluangkan waktu bersama Bee.
Mereka melakukan pelbagai aktiviti sehinggalah Cole masuk tidur.
Lewat malam,kediaman keluarga Cole dikunjungi oleh kawan2 Bee.
Cole mengintai dari tingkat atas,kelihatan kumpulan remaja itu sedang bermain permainan.
Malam yang amat panjang...
MV5-BMTY0-MDUw-Nzg5-OV5-BMl5-Ban-Bn-Xk-Ft-ZTgw-NTY4-Nj-U3-Mz-I-V1.jpg
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,694
Reaction score
21,087
Points
1,671
The Babysitter 8/10
Seorang budak lelaki bernama Cole menyukai pengasuhnya yang muda remaja iaitu Bee.
Bee sering membantunya dan memberi kata-kata semangat kepada Cole.
Parent Cole tiada di rumah. Cole teruja untuk meluangkan waktu bersama Bee.
Mereka melakukan pelbagai aktiviti sehinggalah Cole masuk tidur.
Lewat malam,kediaman keluarga Cole dikunjungi oleh kawan2 Bee.
Cole mengintai dari tingkat atas,kelihatan kumpulan remaja itu sedang bermain permainan.
Malam yang amat panjang...
View attachment 283326
menarik ni. ala2 family therapy tak
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,038
Reaction score
231
Points
73
406x600_9.jpg


Lepas layan the babysitter ( 2017 ) try layan citer ni plak rating 7/10...
Plot dia lain sikit dan tak hardcore mcm the babysitter tu huhu...Pasal pengasuh & budak tu tinggal berdua di dalam rumah pastu di datangi oleh seseorang nak bunuh diorang...sape org tu jeng3...plot twist dia mmg terbaik..lagi padu pada the babysitter...
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,744
Reaction score
1,164
Points
111
View attachment 284257

Lepas layan the babysitter ( 2017 ) try layan citer ni plak rating 7/10...
Plot dia lain sikit dan tak hardcore mcm the babysitter tu huhu...Pasal pengasuh & budak tu tinggal berdua di dalam rumah pastu di datangi oleh seseorang nak bunuh diorang...sape org tu jeng3...plot twist dia mmg terbaik..lagi padu pada the babysitter...
Ending dia tergantung...patut ada sequel. Twist dah best, tapi takde ending. Aku budget Luke tu akan masuk mental asylum
 
Sponsored Post
Top
Log in Register