Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

CG Sponsors




akundaktau

Legendary Member
Joined
Mar 6, 2013
Messages
10,915
Reaction score
227
Points
138
Baru habis layan semula ocean's eleven, twelve, thirteen... terbaik... Average 8/10
 
Sponsored Post

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,694
Reaction score
188
Points
73
Enter the Fat Dragon (2020) 8/10
Fei lung gwoh gong (original title)
action, comedy, romance

MV5BNjlmM2Q2ZWItNzRjMS00NDk0LWEzYTAtNGVhYTFlNWFiZDE2XkEyXkFqcGdeQXVyNzI1NzMxNzM@._V1_UY268_CR2...jpg


intro dia pun dah padu siot.. donnie yen pulak tu
bnyk lawak scene kat film ni..aku nak ketawa besar2 xble..sbb pkp duk kat rumah mertua
tpaksa tutup2 bantal bila ada part kelakar
ada satu scene tu ohsem..part yg lepas pompuan tu redah restoran guna kreta tu.. fuhh

..last scene pun bole lagi buat lawak..mmg terhibur la..

diorng buat kat dlm studio ja scene yg kat jepun tu...
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,526
Reaction score
430
Points
91
Aku Ludah di Kubur Kau 2010. 7/10
Tengok macam mana perempuan ni balas dendam kat lelaki yg rogol dia.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,526
Reaction score
430
Points
91
Revenge 2017. 6.5/10
jalan cerita sama dengan i spit on ur grave
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,493
Reaction score
37
Points
70
Enter the Fat Dragon (2020) 8/10
Fei lung gwoh gong (original title)
action, comedy, romance

View attachment 232163

intro dia pun dah padu siot.. donnie yen pulak tu
bnyk lawak scene kat film ni..aku nak ketawa besar2 xble..sbb pkp duk kat rumah mertua
tpaksa tutup2 bantal bila ada part kelakar
ada satu scene tu ohsem..part yg lepas pompuan tu redah restoran guna kreta tu.. fuhh

..last scene pun bole lagi buat lawak..mmg terhibur la..

diorng buat kat dlm studio ja scene yg kat jepun tu...
baru tengok semalam. best jugak. intro kelakar..tengah gaduh2 boleh pulak reporter datang nak temuramah
bagi aku overall best..
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,100
Reaction score
206
Points
38
Manap karaoke ok gak bos...

musim PKP nonton cuma xbleh kunyah bertih jagung jek laa... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register