Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

CG Sponsors




akundaktau

Legendary Member
Joined
Mar 6, 2013
Messages
10,827
Reaction score
193
Points
138
Knives out 9/10

Markah peribadi kerana mmg minat movie genre twist/penyiasatan macam detektif conan
 
Sponsored Post

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,223
Reaction score
65
Points
70
Baru tengok joker.. Sekerat jalan jer tengok.. mcm boring jer.. x de mood lagi nak sambung balik.. tengok sampai part die tembak 3 org pembuli die dlm train tu..

Cerita die mcm slow la & kurang aksi
filem joker tu bukan filem aksi

bagi aku cite tu best

c
 

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
671
Reaction score
10
Points
15
baru je lyn netflix original series You, seasons 1 & 2... superb... 9/10 :cool:
 

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,223
Reaction score
65
Points
70
rasa tak cukup gile lagi la joker dalam tu :D

dan kena muda cikit kot

sebab rasa beza jauh sangat dengan batman
baru intro tu

baru nak jadi giler

sbb tu kan cite mcm mane boleh jadi JOKER

mesti la slow2 watak tu jadi super giler

:D
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,409
Reaction score
535
Points
126
1578884633680.png


Commitment - den bagi 8/10

lamo dak layan movie.. bleh tahan la action dia..
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,338
Reaction score
679
Points
171
gemini-man 5/10

william smith mcm mane la leh berlakon cerita mcm ni... story line x best langsung
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,481
Reaction score
34
Points
70
The Aeronauts - 7/10. Syok jugak layan. Siapa yang takut dengan ketinggian (macam aku) mesti gayat tengok cite nih.

Judy - 4/10. Cerita pasal life seorang artist, Judy Garland. Aku kurang berminat cite ni tp berjaya tgk sampai abis..walaupun byk skip2. sbb minat ngn lakonan Renee Zellweger
 
Sponsored Post
Top
Log in Register