Movie Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

CG Sponsors




jumanjimd

Active Member
Joined
May 23, 2011
Messages
1,672
Reaction score
24
Points
25
THE FARE (2018)

1574864532097.jpeg


Sci-fi/Misteri,Rom

Drama dalam keta je pun..tapi pasti jangkaan anda meleset hingga ke akhir. Cubalah tengok..
7.5/10
 
Last edited:
Sponsored Post

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
581
Points
161
The Rise of Skywalker

10/10

Rating bagus pasal saya peminat Star Wars dan ini memang filem terbaik dalam Skywalker Saga.

Sesiapa yang ikuti jalan cerita Star Wars kena tengok kerana ia adalah penutup.

Hairan juga ada sorang kawan tengok tak faham. Mungkin pasal tak tumpukan perhatian pada jalan cerita dan dialog, sibuk baca subtitle. :D
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
667
Reaction score
102
Points
33
Baru tengok joker.. Sekerat jalan jer tengok.. mcm boring jer.. x de mood lagi nak sambung balik.. tengok sampai part die tembak 3 org pembuli die dlm train tu..

Cerita die mcm slow la & kurang aksi
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,481
Reaction score
34
Points
70
baru sempat layan Joker (2019) - 9/10 aku bagi. storyline yang menarik.

lagi satu, 6 underground (2019) - 8/10. best gak cite ni. banyak action. Michael Bay punya cite rupanya..aku tengok ending credit baru tau... Ryan Reynolds antara watak utama cite ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register