Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

Recommended Brokers


GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
26,927
Reaction score
568
Points
171
spider man far from home

7/10

bayangkan klu spider man tampa avenger tampa iron man tech ... aku rase spiderman x leg nak film solo lagi da.. bosan plak x de yg menarik dari episod awal asyik berlawan gan musuh iron man je
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,143
Reaction score
380
Points
81
Blackmail 8/10
Mengisahkan kehidupan seorang lelaki yang menghadapi masalah dlm hidup. Bermula dari masalah kewangan, masalah terus melanda apabila dia dapat tahu isterinya curang pada dia. Dengan akal yg bijaksana, dia memeras ugut kekasih isterinya supaya dia dapat menyelesaikan masalah kewangannya. Cite semakin berkembang apabila kekasih isterinya menyamar dan memeras ugut isterinya. Jadi, isterinya mintak duit dari dia.
bagi aku movie ni capai level Andhadhun
blackmail 2018.jpg
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,676
Reaction score
199
Points
73


crita ni best ..tp sbb aku da tgk crita melayu tajuk dia misteri dilaila...dia punya thrill lbh kurang je....laki dalam ilusi....kmlgan masa singgah di rnr...hantor anak bini ke spital tetiba dorg hilang....situasi lbh kurang crita misteri dilaila cuma tmpt n plakon ja lain...yg lain2 tu aku da blh predict yg dia tak hntr pon bini n anak dia ke spital tu...

6/10
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,499
Reaction score
138
Points
73


crita ni best ..tp sbb aku da tgk crita melayu tajuk dia misteri dilaila...dia punya thrill lbh kurang je....laki dalam ilusi....kmlgan masa singgah di rnr...hantor anak bini ke spital tetiba dorg hilang....situasi lbh kurang crita misteri dilaila cuma tmpt n plakon ja lain...yg lain2 tu aku da blh predict yg dia tak hntr pon bini n anak dia ke spital tu...

6/10
sebuah film dr netflix lagi yg xmengecewakan...
itu impact trigger past trumatic ..besh gak misteri film ni..
.sampai menghantui fikiran gue...boleh dia je dia create illusi tu lps impact tu...hahah seram

7/10
 
Last edited:

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,499
Reaction score
138
Points
73
Anna (2019) 7/10


kisah pasal sorng pompuan muda yg pintar jadi double agent..abis semua org kena game oleh nya...lps tu agent2 game dia balik
 

mr.awie

Fun Poster
Joined
May 5, 2009
Messages
240
Reaction score
6
Points
15
Pusaka (2019) 6/10



Kali ke-2 dalam dekad ini aku tgk wayang selepas cerita hantu kak limah. Aku tgk cerita ni bukan sbb minat kat syafiq tu..haha. Tapi terpaksa tgk sbb nk menghabiskan masa bosan tunggu wife yg ada kelas kek kat rawang ni. Mati2 aku igtkan ada pocong dlm cerita ni sbb tgk kat huruf 'P' (pusaka) tu mcm pocong rupanya bukan..haha.
Jump scare yg terlalu pantas smpkan aku x berapa nmpk wajah lembaga yg timbul tu. Frust btul. Siap aku cakap kat anak aku kalau boleh nk suruh rewind blk ke bahagian jump scare td. Orang-orang lain sebelah2 aku menjerit2 kalau ada jump scare nie tapi aku lak tgk mcm tgk cerita toystory.
Tapi jalan cerita ada kesinambungan,tak terlalu meloncat-loncat. Kebykkan scene boleh agak apa akan terjadi.(biasa ler kalau cerita hantu2 nie..kejap ada..kejap ilang). Cuma tak terfikir langsung yg sapa empunya saka tu..padahal dari awal lg pengarah dah bg klue (ke aku yg x pandai analisis).
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,499
Reaction score
138
Points
73
Blackmail 8/10
Mengisahkan kehidupan seorang lelaki yang menghadapi masalah dlm hidup. Bermula dari masalah kewangan, masalah terus melanda apabila dia dapat tahu isterinya curang pada dia. Dengan akal yg bijaksana, dia memeras ugut kekasih isterinya supaya dia dapat menyelesaikan masalah kewangannya. Cite semakin berkembang apabila kekasih isterinya menyamar dan memeras ugut isterinya. Jadi, isterinya mintak duit dari dia.
bagi aku movie ni capai level Andhadhun
View attachment 208845

hahaha gila ni cerita...mula dia blakmail kekasih isterinya..lpas tu kena blakmail balik, buka sorang yg blakmail dia..bnyk la tu...tp dia ttp tenang didalam tandas ofis...hahahha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register