Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

Recommended Brokers


nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
Aladdin (2019) 10/10


besh film ni ..sesuai di tonton seisi keluarga..

plot menarik..grafik menarik...
ending pun hebat...
tp ni film muzikal la..monyet main drum tu yg aku gelak sakan
 
Sponsored Post

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
Andhadhun (2018)

Baru lepas layan cite ni.
Agak menarik
Tapi ending dia mcm tergantung

mmg best siot film ni..biarpun 2 jam...sy bg rate 10/10 ...
bnyk konflik didlmnya...ada beberapa scene yg menarik bg aku..
scene gf dia pakai baju nirvana nevermind, scene ponpuan tu pakai topeng scary tu aku gelak sakan....
lps tu c manu yg diluar garang..last2 kecut dlm bilik air....
..ending dia ble blah....hahahhahahhaa...siot tul kau akash :LOL::LOL::LOL::LOL:
 

akundaktau

Legendary Member
Joined
Mar 6, 2013
Messages
10,727
Reaction score
179
Points
128
baru pas tgk citer truth or dare.
citer ni psl budak2 kolej main game trut or dare
ko jwb truth...nt ko kna jujur mgaku apa2 yg disuruh setan dalam game tuh..ko mnipu ko mati...

klu ko jwab dare...ko kna buat apa yg disuruh ...part plg best heroin dlm cite rni disuruh mengesex ngn pakwe kawan dia..ni censored sikit..citer ni pon xsesuai utk budak2 tgk...cara mati tu kejam juga lah.

aku bg 6/10...boleh layan...byk scene horror tp dlm ms yg sm kelakar pon ada..

Prefer yg first (2002).. Ada scene x logik..tp jln crita thrill
 

krazey17

Active Member
Joined
May 25, 2010
Messages
2,242
Reaction score
39
Points
30
smlm aku tgk movie ni,saing2 bourne identity tp based on true story.contract killer pro buru anggota SAS(ada back history) juga pembabitan Intel British(blackhand).cara bunuh plak buat cam kemalangan.ada babak,anggota SAS declared mati hypotermia masa training,sebenarnya dia mmg dibunuh.Pada aku 5 star la storylinenya.

 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
The Dead Don't Die (2019) 4/10


booo.....
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
6,899
Reaction score
196
Points
73
Adiwiraku best wei filem nie berdasarkan kisah benar.....br aku tau ada filem nie....filem malaysia yg berkualiti.....pegi la tngk xcaya
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,551
Reaction score
1,907
Points
176
terima kasih, baru dapat versi Tamil .. downloading ..

 
Sponsored Post
Top
Log in Register