Jom Bagi Bintang Movie Terakhir yang Anda Tonton!

Recommended Brokers


nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
Sponsored Post

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
Mute (2018) 6.5/10
netflix



si bisu mengamuk..
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) 10/10



sambungan terus dr past 2..


yg x sia2 tgk sampai abis 2 jam, full dgn aksi gun combat, martial art sambo, anjing gila...sejarah hasyasyin (assasin) pun ada
jalan cerita pun terbaik lah...
abis kena game sama high table..
 

jumanjimd

Active Member
Joined
May 23, 2011
Messages
1,670
Reaction score
24
Points
25
pergh..lagi jahat...lagi kejam
susah jg citer ni klu ada sequel..

klu dia dah berleluasa jahat.. nak tak nak penonton mesti nak tgk watak baik lawan n kalahkan dia...

ye lah tengok dia campak mak dia dr awan tu pun kita dalam hati pun geram.. nak ada hero baik lawan dia.

tp klu muncul pula hero baik.. macam da lari konsep asal lak.. sebab citer mengenai budak jahat dan kejahatannya.. bukan mengenai hero baik...

hehehe.. fenin..

da selalu sangat tengok citer hero baik puaskan hati kita.. ni tiba2 watak jahat lak yg nak dihadam..
 

blinkcollagen

Legendary Member
Joined
Feb 15, 2012
Messages
10,988
Reaction score
6
Points
115
Baru tgk movie ni tamil ni...

Raatchasi
Sebagai guru besar baru sekolah kerajaan di sebuah kampung Tamil Nadu, Geetha Rani nekad untuk cuba memperbaiki piawaian pendidikan bagi para pelajarnya. Dia telah mengubah undang-undang serta mewujudkan semula hubungan baik antara sekolah dan alumni, termasuk para ibu bapa. Perkara itu menimbulkan kemarahan seorang pekerja dari sebuah sekolah swasta, yang mencuba pelbagai cara untuk menghalang perbuatan Geetha, termasuk memasukkan dia ke dalam penjara.

aku bagi 7/10 bintang

7raatchasi00_450.jpg


 

RapidPoints

Active Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
1,246
Reaction score
32
Points
30
Movie hindustan ni pn layan gak..personally rate 6.8/10



Mom - Die Rache einer Mutter - 2017
Rating: 7.3 (n/a user votes)
Runtime: 146 min
Plot: Devaki is a biology teacher at the same school attended by her stepdaughter Arya. Although, Devaki is a caring mother, Arya remains distant. One unfortunate night, Arya is brutally attacked. When the justice system fails them, Devaki faces some tough decisions and goes to great lengths to find justice for her daughter.
Stars: Sridevi, Akshaye Khanna, Sajal Ali
Genres: Crime, Drama, Thriller
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
baru pas tgk citer truth or dare.
citer ni psl budak2 kolej main game trut or dare
ko jwb truth...nt ko kna jujur mgaku apa2 yg disuruh setan dalam game tuh..ko mnipu ko mati...

klu ko jwab dare...ko kna buat apa yg disuruh ...part plg best heroin dlm cite rni disuruh mengesex ngn pakwe kawan dia..ni censored sikit..citer ni pon xsesuai utk budak2 tgk...cara mati tu kejam juga lah.

aku bg 6/10...boleh layan...byk scene horror tp dlm ms yg sm kelakar pon ada..

hehehe...dah xda jalan dah.....keras ni sumpahan
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
The Secret Life of Pets 2 (2019) 6/10


bole2 lah..tp yg part 1 lagi bntk lucu, yg part si ulal viper tu aku pecah..
part 2 n ada ayam turkey ...hahahaa
 

a b c d e f

Super Active Member
Joined
Oct 28, 2010
Messages
7,061
Reaction score
522
Points
111
9/10

Berdasarkan kisah benar seorang lelaki pernacis-algeria yang tak pernah mendaki, tiba2 terpanggil untuk panjat gunung Everest. Dia pun menipu konon ada pengalaman untuk dapat penaja. Cerita ni penuh lawak dan disesuaikan untuk diselitkan unsur romantis. Watak utama pun diubah jadi afrika kulit hitam, bukan Arab. Nama pendaki asal ialah Nadir Dendoune.

 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,484
Reaction score
136
Points
73
9/10

Berdasarkan kisah benar seorang lelaki pernacis-algeria yang tak pernah mendaki, tiba2 terpanggil untuk panjat gunung Everest. Dia pun menipu konon ada pengalaman untuk dapat penaja. Cerita ni penuh lawak dan disesuaikan untuk diselitkan unsur romantis. Watak utama pun diubah jadi afrika kulit hitam, bukan Arab. Nama pendaki asal ialah Nadir Dendoune.

tq tt, ok next donload...

sy baru tgk jon wik 3 2nd round..hehehe..

stail dia reload pump-gun ..fuuuhh

ada lawan 2 mamat indon tu pun besh...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register