Jom adakan perlawanan persahabatan [email protected]

CG Sponsors




astalavista6048

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,127
Reaction score
27
Points
30
Aktiviti mengeluarkan peluh,menyihatkan tubuh badan dan akal fikiran...ia lanjutan dari thread sedia ada sebelum ini.Juga diharapkan agar aktiviti ini dapat mengerat serta merapatkan ukhwah dikalangan carigoldian sekalian....(hubungi ini no.012-6136457_nizam)

*kitorg bukan PROFESSIONAL-juz main utk suka2 k...:D

Kebiasaan den sekalian main di :-
1.sek16 shah alam -sportplanet
2.PAS,shah alam -sportcity


utk bulan ni,kureng aktif sket coz den mau kahwin pada hujung bulan ini.hrp maklum....


sila2....:D
 
Last edited:
Sponsored Post

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
Aktiviti mengeluarkan peluh,menyihatkan tubuh badan dan akal fikiran...ia lanjutan dari thread sedia ada sebelum ini.Juga diharapkan agar aktiviti ini dapat mengerat serta merapatkan ukhwah dikalangan carigoldian sekalian....(hubungi ini no.012-6136457_nizam)

Kebiasaan den sekalian main di :-
1.sek16 shah alam -sportplanet
2.PAS,shah alam -sportcity


utk bulan ni,kureng aktif sket coz den mau kahwin pada hujung bulan ini.hrp maklum....


sila2....:D

Baik.. nanti ako kabaukan.. kalau membe ako jadik xde masalah..xtau la diorg nie nak ke x turun shah alam.. ngade skeit.. nak area Kl jer..

Kalau jadi ako roger.. :D
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
bila tu??ehhehe
kalo aku free,aku on je..
 

astalavista6048

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,127
Reaction score
27
Points
30
Baik.. nanti ako kabaukan.. kalau membe ako jadik xde masalah..xtau la diorg nie nak ke x turun shah alam.. ngade skeit.. nak area Kl jer..

Kalau jadi ako roger.. :D
team pertama maybe....:D
kalu xde hal kita cuba 20hb ni(juz cadangan)...:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register