joint venture hanya serendah rm10

Recommended Brokers


ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,834
Reaction score
34
Points
30
tt..pinjam rm10..aku nk cuba...
 
Sponsored Post

am.de.sign

Active Member
Joined
Jul 27, 2011
Messages
1,102
Reaction score
6
Points
25
tumpang iklan,

1.No akaun anda : (kosong)
2.No akaun saya : (sila pm utk buat bayaran rm10k)

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
 

rasperdana

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2010
Messages
277
Reaction score
1
Points
15
Tuan perdana, skim tu awak labur abis tu awak mulut nganga nak harap pendapatan setiap bulan tanpa buat kerja sehingga awak lebur cair, yg ni tak, yang ni awak kena berhempas pulas promotekan thread awak kat mana mana parking yang awak boleh parking selagi mampu, kalau kerja keras gerenti hasil ada, kalau tak kerja asyik tunggu setiap bulan tunggu bulan jatuh ke riba, eh pembetulan jatuh ke lubang tandas, alamat sekali ngan bulan ngan taik sekali habis lebur dek oleh flushing si mangkuk tandas tu, awak faham kan no eazy money in this world, at least cara macam ni tak lahmeleburkan duit sebanyak rm100k awak tu sebab awak ada peluang untuk berkerja keras mendapatkan hasil, dan atleast org yg labur pun ada peluang sama untuk mencari harta, bukannya deal ngan bos bos biawak yang lahap melapah apa saja, janji bagi mereka duit saja dan lepas tu yang anak anak bilis yang join last minute sebelum kantoi yang jadi mangsa, fikir fikirkan renung renungkan
dorang tu ko panggil bos2 biawak ... ko pulak bos menatang apa ?
aku nengok ciri ko ngan bos2 biawak pun sama aje ...cuba nak makan duit atas angin

ko cakap ko punya benda ni melabur ...melabur apa benda ?
aku nengok x der beza ngan minta sedekah
 

qarzza

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,386
Reaction score
29
Points
30
ni betol2 ke main2 ni? :))
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
dorang tu ko panggil bos2 biawak ... ko pulak bos menatang apa ?
aku nengok ciri ko ngan bos2 biawak pun sama aje ...cuba nak makan duit atas angin

ko cakap ko punya benda ni melabur ...melabur apa benda ?
aku nengok x der beza ngan minta sedekah
sorry lah engko mat scammer kalo engko terasa..
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
sedey mengenangkan mat mat scammer yang terlalu bersifat negetif dan tak mahu melihat kesalahan lalu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register