joint venture hanya serendah rm10

Recommended Brokers


rasperdana

Fun Poster
Joined
Jun 7, 2010
Messages
277
Reaction score
1
Points
15
habis kalau bukan skim ...apa nama benda yg ko promote ni ?
 
Sponsored Post

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Saya cuma bagi idea, atleast dapat membantu saya dan kamu semua yg berminat kat malaysia ni, tak perlu nak cari produk luar negara yang akhirnya meleburkan diri anda tu,
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
tt

habis kalau bukan skim ...apa nama benda yg ko promote ni ?
Tuan perdana, skim tu awak labur abis tu awak mulut nganga nak harap pendapatan setiap bulan tanpa buat kerja sehingga awak lebur cair, yg ni tak, yang ni awak kena berhempas pulas promotekan thread awak kat mana mana parking yang awak boleh parking selagi mampu, kalau kerja keras gerenti hasil ada, kalau tak kerja asyik tunggu setiap bulan tunggu bulan jatuh ke riba, eh pembetulan jatuh ke lubang tandas, alamat sekali ngan bulan ngan taik sekali habis lebur dek oleh flushing si mangkuk tandas tu, awak faham kan no eazy money in this world, at least cara macam ni tak lahmeleburkan duit sebanyak rm100k awak tu sebab awak ada peluang untuk berkerja keras mendapatkan hasil, dan atleast org yg labur pun ada peluang sama untuk mencari harta, bukannya deal ngan bos bos biawak yang lahap melapah apa saja, janji bagi mereka duit saja dan lepas tu yang anak anak bilis yang join last minute sebelum kantoi yang jadi mangsa, fikir fikirkan renung renungkan
 

abunz

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
3,350
Reaction score
6
Points
25


dah banyak skim macam nih di recyle balik .. dari manual letak dalam peti surat dan bermacam stail online dah buat ..

nih semua idea lapuk ....

boleh manipulate sesuka hati ... :eek: :eek:


 

!rF4N

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2012
Messages
654
Reaction score
9
Points
15


dah banyak skim macam nih di recyle balik .. dari manual letak dalam peti surat dan bermacam stail online dah buat ..

nih semua idea lapuk ....

boleh manipulate sesuka hati ... :eek: :eek:


yer.. mondus operandi sama macam yg guna wang pos satu ketika dulu.
 

ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
3
Points
65
Tuan perdana, skim tu awak labur abis tu awak mulut nganga nak harap pendapatan setiap bulan tanpa buat kerja sehingga awak lebur cair, yg ni tak, yang ni awak kena berhempas pulas promotekan thread awak kat mana mana parking yang awak boleh parking selagi mampu, kalau kerja keras gerenti hasil ada, kalau tak kerja asyik tunggu setiap bulan tunggu bulan jatuh ke riba, eh pembetulan jatuh ke lubang tandas, alamat sekali ngan bulan ngan taik sekali habis lebur dek oleh flushing si mangkuk tandas tu, awak faham kan no eazy money in this world, at least cara macam ni tak lahmeleburkan duit sebanyak rm100k awak tu sebab awak ada peluang untuk berkerja keras mendapatkan hasil, dan atleast org yg labur pun ada peluang sama untuk mencari harta, bukannya deal ngan bos bos biawak yang lahap melapah apa saja, janji bagi mereka duit saja dan lepas tu yang anak anak bilis yang join last minute sebelum kantoi yang jadi mangsa, fikir fikirkan renung renungkan
baru jejak dunia perniagaan ke bro
 

rey1988

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
6,258
Reaction score
13
Points
65

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Wahai para haters, saya tak paksa untuk korang join, cuma ni mungkin jalan terbaik bagi sesiapa yang pernah di tipu oleh jaws jaws scammer sebelum ni, peluang bagi mereka untuk cover balik kerugian yg dialami dek termakan kata kata manis si scammers ni.tu je, tiada janji bulan bintang spt scammer buat sebelum ni, cuma kalau tak berusaha memang tak menghasilkan pendapatan ler, lain lah kalau saya bgtau join benda ni lepas tu duduk terkangkang tunggu hasil je, kalau macam tu memanglah scammers namanya.ni tak.
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Lebih kurang konsep minta sedekah kot, tapi yg ni minta sedekah untuk keuntungan sapa yg join, bukan nya kita curi pun, sebab dah kemang konsep benda ni, minta bantuan untuk mereka mereka yang pernah teraniaya atau peluang bagi mereka yg ingin mencuba benda baru.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register