joint venture hanya serendah rm10

Recommended Brokers


Latest Threads

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Saya ada peluang bisnes baru yang bakal menguntungkan bagi semua pihak yang terlibat.

Setiap sorang hanya labur rm10 ke akaun nama yang terdapat pada list no 2 di bawah ini:

1.No akaun (kosong)
2.No akaun 7608160893 cimb akaun

Selepas itu, apa yang perlu anda lakukan adalah anda letakkan no akaun online anda di list no 2 diatas dan letak no akaun saya yang tertera dibahagian list no dua itu di list no satu iaitu tempat yang masih saya kosongkan seperti list diatas.

Selepas anda meletakkan no akaun anda dilist no 2 dan memindahkan no akaun saya ke list no 1, langkah seterusnya adalah anda copy and paste iklan ini ini dan letakkan diblog blog anda, di facebook, di media social yang lain atau anda boleh juga mengiklankan nya di newspaper atau juga boleh mencari pelanggan secara ofline.

Nah dengan langkah sebegini rupa, anda tidak perlu lagi bersusah payah kehulu kehilir mencara client, ini kerana sistem akan membantu anda menjalankan ker, apa yang perlu anda lakukan, hanyalah mempromosikan iklan anda ini , mengikut cara anda sendiri atau anda juga boleh membuat flyers flyers dan upah orang untuk meletakkan ikalan anda di tempat tempat awam seperti premis kerajaan atau swasta atau dikolej kolej, pelajar juga amat dialuLukan untuk mengikuti program ini kerana, program ini secara tidak langsung akan mengurangkan beban anda dalam membiayai yuran persekolahan anda, insyaallah..
 
Sponsored Post

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Up malam, tindakan hari ini akan memberikah sinar cahaya dimasa depan, untuk org org yg bermasalah kewangan atau sesiapa sahaja yang berminat, bayangkan kalau seratus org join, anda sdah dapat rm1000, tak perlu loan, tapi boleh langsai hutang.
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Saya ada peluang bisnes baru yang bakal menguntungkan bagi semua pihak yang terlibat.

Setiap sorang hanya labur rm10 ke akaun nama yang terdapat pada list no 2 di bawah ini:

1.No akaun (kosong)
2.No akaun 7608160893 cimb akaun

Selepas itu, apa yang perlu anda lakukan adalah anda letakkan no akaun online anda di list no 2 diatas dan letak no akaun saya yang tertera dibahagian list no dua itu di list no satu iaitu tempat yang masih saya kosongkan seperti list diatas.

Selepas anda meletakkan no akaun anda dilist no 2 dan memindahkan no akaun saya ke list no 1, langkah seterusnya adalah anda copy and paste iklan ini ini dan letakkan diblog blog anda, di facebook, di media social yang lain atau anda boleh juga mengiklankan nya di newspaper atau juga boleh mencari pelanggan secara ofline.

Nah dengan langkah sebegini rupa, anda tidak perlu lagi bersusah payah kehulu kehilir mencara client, ini kerana sistem akan membantu anda menjalankan ker, apa yang perlu anda lakukan, hanyalah mempromosikan iklan anda ini , mengikut cara anda sendiri atau anda juga boleh membuat flyers flyers dan upah orang untuk meletakkan ikalan anda di tempat tempat awam seperti premis kerajaan atau swasta atau dikolej kolej, pelajar juga amat dialuLukan untuk mengikuti program ini kerana, program ini secara tidak langsung akan mengurangkan beban anda dalam membiayai yuran persekolahan anda, insyaallah..

Bertindak segera.
 

abunz

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
3,350
Reaction score
6
Points
25


tolong bump :eek: :eek: :eek:

tolong masukkan dalam acct saya sahaja iyer ..... no 1 sampai 5 semua no saya ....


 

Mystycque

Fun Poster
Joined
Aug 8, 2012
Messages
967
Reaction score
60
Points
20
saya ada 100k.mcm mana saya nak leburkan dlm skim tuan?
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
Ini bukan skim tuan, yg ni kalau tak kerja promote iklan gerenti tak de pulangan, kalau skim tu yg labur rm100k tiap bulan harap pulangan tanpa melakukan apa apa, yg ni anda buat baru ada hasil, cuma tak perlu penat penat cari org sana sini, suruh labur rm100k, konon hasil bulan meletup letup tapi last minute owner rm100k tulah yg melolong kat thread sebab duit dah lebur, fikir fikirkan renung renungkan, labur rm10 je bukan nye 1000 or 10000, sekali seumur hidup, lepas tu buat kerja promote thread, just paste and copy iklan kat atas tu, lepas tu bila orang join hasil gerenti dengan anda, tak perlu jaja emas palsu ngan graf nget ngot emas tu semua, senang je.
 

alyco37

Freshie
Joined
Nov 25, 2014
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
tt

Ini bukan skim tuan, yg ni kalau tak kerja promote iklan gerenti tak de pulangan, kalau skim tu yg labur rm100k tiap bulan harap pulangan tanpa melakukan apa apa, yg ni anda buat baru ada hasil, cuma tak perlu penat penat cari org sana sini, suruh labur rm100k, konon hasil bulan meletup letup tapi last minute owner rm100k tulah yg melolong kat thread sebab duit dah lebur, fikir fikirkan renung renungkan, labur rm10 je bukan nye 1000 or 10000, sekali seumur hidup, lepas tu buat kerja promote thread, just paste and copy iklan kat atas tu, lepas tu bila orang join hasil gerenti dengan anda, tak perlu jaja emas palsu ngan graf nget ngot emas tu semua, senang je.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register