Joint Venture Closed - Pemulangan Modal

Recommended Brokers


Sponsored Post

apiez_863

Active Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
1,847
Reaction score
8
Points
25
Nak tanya sape yg dah start buat report polis? Ada result?

Just nak tau updated..ada yang dah kena panggil ke?
 

udainosor

Fun Poster
Joined
Aug 12, 2008
Messages
779
Reaction score
38
Points
20
Nak tanya sape yg dah start buat report polis? Ada result?

Just nak tau updated..ada yang dah kena panggil ke?
aku berhenti berharap....dan menunggu datang gelap
sampai nanti suatu saat...xada duit ku dapat~

hahaha..mmg legend si amir ni..kenangan..kalau la ppim boleh tolong..~
 

apiez_863

Active Member
Joined
Nov 9, 2009
Messages
1,847
Reaction score
8
Points
25
bukan nak korek balik thread lama...
cuma semalam aku baru blk mahkamah utk kes 2009.. so terpikir nak report kes ni juga..
polis ada bgtau utk kes2 mcm ni kalau ada ramai buat report polis, lagi cepat dorg buat siasatan..nak dapat duit memang tak ada la..cuma kita minta pelaku dibicarakan.. 1st move kena buat polis report..

kes semalam rugi 6k, OKT kena 1 tahun, 1 sebat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register