• Forum search currently under maintenance...

Joint Venture Closed - Pemulangan Modal

Recommended Brokers


dreg_rm

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 28, 2011
Messages
3,717
Reaction score
0
Points
20
invest atas dasar percaya ni...ada sedikit keraguan laa.

mengikut nasib....kalo nasib baik n betul orang yg kita percaya tu betul2 baik punya orang..kita akan selamat..

tapi kalo orang jenih cakap manis tak serupa bikin...ada apa apa hal berlakau..kita tak dak itam putih untuk bertindakk..

benda ni dah pernah berlaku ngan aku..

saja shere pengalaman...
Jangan risau, apa pun boleh YM untuk borak2.. :)
 
Last edited:
Sponsored Post

dreg_rm

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 28, 2011
Messages
3,717
Reaction score
0
Points
20
menarik nih.. follow dulu thread ni nk tgk perkembangan mcm mana..
Jom kita follow thread saya ini.. :)
Jika bro free leh ym borak2 tentang projek ni.. :)
 

dreg_rm

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 28, 2011
Messages
3,717
Reaction score
0
Points
20
Bro..kalo nak run sendiri projek ni..lps tu aku bg ko komisen pulak..nak k..?

sbb projek2 yg nak run ni..kalo orang lain..kurang boleh dipercayai ckit...

Kalo ko setuju PM aku..Ko tolong aku dapatkan projek tu..Tp lesen kontraktor luar kawasan lah...boleh k?

Modal semua ada...cuma projek jeer kurang sakarang...camna?
Ni menarik ni, saya PM sekarang juga. Untung nanti saya NEGO dengan bro.. :D:D
 

kemayo

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
348
Reaction score
1
Points
15

Invest atas dasar Percaya Boleh jika orang tu kita percaya tapi jangan invest atas dasar Join At Your Own Risk (JAYOR), hehe..
:D:D
Betul tu bro,..invest atas dasar percaya kepada org tu kan..:D:D
 

dreg_rm

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 28, 2011
Messages
3,717
Reaction score
0
Points
20
Betul tu bro,..invest atas dasar percaya kepada org tu kan..:D:D
Selamat Datang Pelabur ke thread ni.. :)
Bro memang leh dikira pelabur tetap ni nanti saya akan bagi join Projek Event.. :):)
 
Last edited:

ilham2911

Freshie
Joined
Jan 27, 2011
Messages
14
Reaction score
2
Points
8
bro sy bminat,dr kl ok ke?
lg 1 abg sy dah setahun xcident,kaki prob jln kene guna tongkat sebelah,kira oku juga ke?bole dpn geran?
[email protected]
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65

Boleh bro, kalau abg bro nak dapat kan geran tu syaratnya kena ada Kad JKM. Apa pun bro PM /YM saya..
:)

Tak minat join bisnes saya?
Dah ada 12 member CG join ni..
:)
salam bro..PM sy details2...berminat nie...
 

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,040
Reaction score
46
Points
135
aduhai..kau tersangkut modal la pulak, kalo tak boleh join kat sini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register