BTC USD 17,130.1 Gold USD 1,798.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie John Wick is back - John Wick: Chapter 4 Trailer

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
19,485
Joined
Jun 5, 2022
Messages
19,485
Reaction score
2,582
Points
251
Awards
1
Yer lahh....kan dia dah cuci tangan. Anjing dia mati antara sebab dia kotorkan balik tangan dia 😅

Tapi last sequels dia mmg x mengecewakan la haha

trailer yang baru ni pun nampak best giler
yang scene dia dengan donnie tu
tembak" close range
fuh..
 
Sponsored Post

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
19,485
Joined
Jun 5, 2022
Messages
19,485
Reaction score
2,582
Points
251
Awards
1
sibuk je si gemuk tu
larry fishborne
lol
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,968
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jan 26, 2007
Messages
27,968
Reaction score
4,674
Points
266
Awards
1
trailer dah klua
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,685
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,685
Reaction score
2,107
Points
656
Awards
1
Memang layan la

Kalau leh berlakon filem john wick

Saya nak jadi geng john wick

Sapa mai kacau john wick saya pun bantai katok sama

Layan semua movie john wick 1,2 ngan 3
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,720
Top Poster #10
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,720
Reaction score
5,824
Points
481
Awards
1
Kaya raya dah hero 4 siri John Wick...tapi hidup humble tak..kontroversi..+ mesra peminat dan sopan...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register