John Wick: Chapter 3 – Parabellum

CG Sponsors




AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,167
Reaction score
221
Points
73
dah tgk. mmg terbaik. ganas & action pack.


EXCOMMUNICADO
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,604
Points
596
budak tu bukan GENG pembunuh upahan kot...rasanya budak tu budak samseng taik kucing biasa je kot...
sbb tu budak tu tak kenal john wick..

yg john wick 3 ni, semua geng2 pembunuh upahan cari john wick sbb mmg john wick ni dikehendaki....

kalau sebelum2 ni john wick bukan dalam list org dikehendaki,, sbb tu sebelum ni org pun buat tak tahu je..



yg tak logik bagi aku satu je, apesal susah sgt nk bunuh John Wick ni... :D
apapun movie nie best giler:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,710
Reaction score
93
Points
70
sETUJU..SOKONG:)cgrock

JOHN WICK NI yang no 1 je relevan dan best. bila masuk 2 ok la lagi. masuk 3 ni jadi merapu lak.. aku tertanya tanya.. satu negeri tu mmg kenal John Wick ke. Asal pegi memana mana kenal je si Wick ni. Tapi waktu John Wick 1 bodo betul budak yg pegi bunuh anjing curi kereta john wick tu sampai tak kenal john wick.

Satu lagi dunia dorang ni memang kejanya nembak org je ke. Sampai kan pengemis pon ada pistol.
sama kes macam ongbak la. dah 2-3 series naik boring.

tapi pada aku john wick 3 ni last2 aku dah boring dah :)) start dari lawan indon tu nampak sangat menunggu-nunggu nak masuk.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,468
Reaction score
2,537
Points
201
budak tu bukan GENG pembunuh upahan kot...rasanya budak tu budak samseng taik kucing biasa je kot...
sbb tu budak tu tak kenal john wick..

yg john wick 3 ni, semua geng2 pembunuh upahan cari john wick sbb mmg john wick ni dikehendaki....

kalau sebelum2 ni john wick bukan dalam list org dikehendaki,, sbb tu sebelum ni org pun buat tak tahu je..



yg tak logik bagi aku satu je, apesal susah sgt nk bunuh John Wick ni... :D
yg lagi tak logik byk giller pembunuh upahan..ramainya kerja bunuh org...:eek:
 

Jurlare

Fun Poster
Joined
Nov 6, 2018
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
I have seen both the John Wick movies. I am a big fan of Keenue Reeves. The best thing about him is that he doesn't do every movie. He picks his roles beautifully and fulfil every aspect. You can see his CV and you willl find that he has many classical movies.
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,817
Reaction score
2,308
Points
151
I have seen both the John Wick movies. I am a big fan of Keenue Reeves. The best thing about him is that he doesn't do every movie. He picks his roles beautifully and fulfil every aspect. You can see his CV and you willl find that he has many classical movies.
where are you from?
 

copy left

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,748
Reaction score
501
Points
161
dari awal sampai abis xhenti lawan2 je,xde byk ckp sangat
 

buja

Active Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
1,096
Reaction score
46
Points
30
good movie
 
Last edited:

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,693
Reaction score
222
Points
83
plot dah ngarut. john wick ni manusia ke cyborg no 17 kuat bebeno
 
Sponsored Post
Top
Log in Register