Viral Hot News Joe Kedah (ahli CG) , 9 konco dicekup polis dalangi sindiket pelaburan haram

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20579
USD / JPY
103.794
GBP / USD
1.35406
USD / CHF
0.89205
USD / CAD
1.27838
EUR / JPY
125.153
AUD / USD
0.76667

CG Sponsors




Sponsored Post

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
sy singgah jap, nak melawat kawasan. :)cgrock
 

Chainsaw

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2010
Messages
2,955
Reaction score
5
Points
25
broker forex malaysia pertama kaler merah ke???
jangan cepat separa sentap tuan, tu ayat separuh sarcasm jer..yang saya maksudkan ialah IntelFX, ni:


tuan orang lama...otai..mesti tau kan kisah intelfx..saya cuma teringatkan kisah ni,takda related dengan apa2 pun, lagipun saya salah seorang mangsa dulu..



Dia tak tau tu pijoe..in fact mungkin tak selama awak dalam dunia forex online. Tak apalah, nanti jawab dia dgn fact saja mana satu online broker yg terawal masuk Malaysia.

takyah susah2 expain tuan yang bijaksana, simpan jer, sbg FTT saya cuma kisahkan hal2 market jer..lagipun saya ni petai jer

ok back to topic, semoga yang kene "zhang" tu beroleh keadilan yang sewajarnya
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
271
Points
51
korang rasa bank negara tak kacau ker kalo ada fund [email protected] yg amanah... yg blh bg untung byk kat pelabur ???

pada pendapat aku bank negara akan kacau.. kat malaysia ni lain tak sama mcm kat Indon... hanya bank2 shj yg dibenarkan trade forex ni.. jika trade sendiri okey lagi...kalo aku slh tlg perbetulkan ya
Tak perlu pikir sejauh itu lah bro...
Dapat pulang modal dari copytade pun dah cukup bagus

Tak perlu risau ldhn cari ke, bnm sekat ke, sc freeze akaun ke.
Jauh benor dah tu... Kot xdan 2bulan MC,
 

thump_up

Fun Poster
Joined
Jun 23, 2011
Messages
626
Reaction score
38
Points
20
Jangan kita lupakan nama-nama yang ditahan dalam kes Essencefx ni...

Mas Suhaizul Nizam (Joe Kedah/ Joe K Mukhriz)
Ahmad Yusuf bin Mohamad Johari (Yusuf Nakart)
Mohd Shazrul Naim bin Azmi

Takut nanti muncul lagi di masa akan datang....
 

imutm

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
2,605
Reaction score
2
Points
25
lepak sini jap...lama tak lepak kt CG...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
286,496
Reaction score
11,914
Points
2,376
Jangan kita lupakan nama-nama yang ditahan dalam kes Essencefx ni...

Mas Suhaizul Nizam (Joe Kedah/ Joe K Mukhriz)
Ahmad Yusuf bin Mohamad Johari (Yusuf Nakart)
Mohd Shazrul Naim bin Azmi

Takut nanti muncul lagi di masa akan datang....
Dah boleh update dekat thread scammer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register