BTC USD 19,622.2 Gold USD 1,699.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jika Terserempak Dengan Ex- ....Apa Nak Buat???

AMICO66

Super Active Member
Messages
9,645
Joined
May 5, 2008
Messages
9,645
Reaction score
273
Points
91
Kadang2 terfikir juga apa tindakan korang jikalau perkara ini berlaku.

Apa yang korang nak buat jika terserempak dengan bekas Kekasih atau tunang atau isteri ataupun suami anda?

Adakah nak berpaling muka atau menyapa mereka dengan ramah??

kongsikan bersama..:D
 
Last edited:
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
gem
Messages
10,990
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,990
Reaction score
258
Points
136
wat derk then say hello ,pastu blah
 

fazarudin

Legendary Member
gem
Messages
10,990
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,990
Reaction score
258
Points
136
itu je...?? marahlah tu..:D

aku pernah lah terserempak ngan ex-awek aku ..tp xdelah nak bemesra ..mcm aku cakap tdi , wat derk , say hello pastu blah..
buat ape nak citer2 panjang lagipun masing2 dah bawa diri masing2..so , aku pun malas nak amik tahu pasal dia since kita putus...lagipun aku dah ada yg lain , dia pun dah yg lain..

orait ?..NEXT ... :eek:
 

oldfriend

Freshie
Messages
28
Joined
Oct 28, 2008
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
selamba jer la. bukan tak kenal pun, sapa pun dia b4 ni kita dah kenal dia so, tegur n senyum. tenangkan diri beb......:)
 

Pistia

Super Active Member
Messages
8,760
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
selamba jer la. bukan tak kenal pun, sapa pun dia b4 ni kita dah kenal dia so, tegur n senyum. tenangkan diri beb......:)

erm.. tul 2..
nak watpe musuh2 lak..
setiap org ade kisah lame msg2 kan..
 

ddfx1

Freshie
Messages
43
Joined
Jun 24, 2008
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
mesti berderau darah bila jumpa balik kan?
 

tomie

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
73,913
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,913
Reaction score
8,278
Points
886
Awards
1
nak jumpa2
tapi blom terjumpa lagi :">

miahahaha :)) ....

NEXT~! :eek:
 

sandaldm

Active Member
Messages
1,762
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,762
Reaction score
12
Points
35
aduh..soalan bisa buat aku berfikir gak ni..bgs la tuan tanah buat percambahan minda..haha..jd klu aku buat xtau je la kot..klu dio yg sapa aku dl br aku layan..klu x,reject je la..berlalu tanpa berkata2 la..
 

ichiban

Active+ Member
Messages
2,782
Joined
Jun 21, 2007
Messages
2,782
Reaction score
0
Points
20
jln jer la...buat tak tau jerk:)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register