Covid-19 Jika PRU Diadakan Bulan Depan, Adakah Kamu Akan Mengundi ATAU Tidak?

CG Sponsors




Sponsored Post

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,740
Reaction score
291
Points
91
haha baru je ckp xyah mengundi,ayohdin umum darurat..mmg x kene time pun nk buat pilihanraya..bg la sop apa2 pun tetap mustahil nk kekang covid waktu PRN ni
 

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
2,564
Reaction score
635
Points
81
buat drive thru mengundi je, tak pun buat online vote, 2-3 hari pun takpa sampai selesai.. kempen secara online.. fb live..
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
haha baru je ckp xyah mengundi,ayohdin umum darurat..mmg x kene time pun nk buat pilihanraya..bg la sop apa2 pun tetap mustahil nk kekang covid waktu PRN ni
tu ler pasei..cuba ler bagi altewrnatif mengundi lain kan bagus..heheheh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register