Covid-19 Jika PRU Diadakan Bulan Depan, Adakah Kamu Akan Mengundi ATAU Tidak?

CG Sponsors




MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
bro ni dari research centre ke? newbie terus jump dalam politik dan buat pool...kecuali la bro pakai id lain sebelum ni.

*tanya je sebab byk reseach centre di hire untuk buat reseach politik ni
alamak..wa bukan buat research..wa nak tau apa pandangan org je...sorry bro, ni 1st time wa kat forum ni sbb ada kawan yg rekomenkan.
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,358
Reaction score
1,281
Points
231
dulu minima 50 posting baru bole masuk thread ni..
ya la kan... itu la... dulu macam tu... kalau tak log in pun tak boleh tengok... sekarang dah open politik kat cg ni...
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
ya la kan... itu la... dulu macam tu... kalau tak log in pun tak boleh tengok... sekarang dah open politik kat cg ni...
maksub bro, kalau orang baru, kena buat 50 posting dulu baru boleh start thread?
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,488
Reaction score
462
Points
131
undi la..

sekarang pun sama tiap hari keluar ruma, makan, g shopping

apa bezanya
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,635
Reaction score
567
Points
81
entah la. kalau mora sambung, kluar undi kot
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,740
Reaction score
291
Points
91
Mmg idok la aku kluar g mgundi sebab mcm xde fungsi pun g mgundi,lebih kpd nk berebut kerusi je,nk jawatan utk diri sndiri je.lebih kpd penting diri sndiri je.ko undi parti A ke B ke sama je la,esok2 lompat plak kahkah

ni pun PM dh umum darurat psl nk tanguh prk batu sapi..kalu tidak tambah lg kes

X belajar ke dgn sabah punca kes naik mendadak..drpd kes 1 digit je naik sampai 4 digit.buat penat je buat pkp msa mula2 dulu dok rumah sebab xnak covid ni merebak cepat..buat je prn trus naik mengila..ksian kt frontliner
 

jagajaga

Active Member
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1,441
Reaction score
89
Points
40
Kalau peratusan keluar mengundi bawah minimum
Result tak bole pakai kan
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,250
Reaction score
1,894
Points
101
undi pos boleh la, kan?
Apa yg @Sniper mentioned ialah buka poll dalam thread ini. Cuba klik fungsi seperti di screenshot di bawah.

sample1.jpgsample2.jpg


Topik akan lebih menarik utk dibahas jika ada sebarang poll dibuka.


bro ni dari research centre ke? newbie terus jump dalam politik dan buat pool...kecuali la bro pakai id lain sebelum ni.

*tanya je sebab byk reseach centre di hire untuk buat reseach politik ni
Kita fikir yg positif saja. Tiada yang pelik...New member boleh dtg dari google search. Ada new member register setiap hari utk join discussion sesama kita dlm CG sudah cukup baik utk perkembangan komuniti kita selain social media.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register