To Sell Jersi gred SUPER A

CG Sponsors




Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
Salam sejahtera...dengan rendah dirinya sy isytiharkan thread ini ditutup...atas sebab2 yg xdpt dielakkan..maaf diatas penutupan kedai ini

 
Last edited:
Sponsored Post

sanggupal

Fun Poster
Joined
Sep 4, 2009
Messages
216
Reaction score
1
Points
15
bro..pic wedding ada laaa..ke aku slh tgk???
 

Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
bro,tgk profile bro.jgn slh tgk kt my photo.ade fb?nt sy leh tag
 

bakhtiarb

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2010
Messages
712
Reaction score
2
Points
15
alahai.. nape lah tak tepek gambar tu dlm ni. malas tul ar nak bukak2 FB ni.. ada jugak ahli CG ni yg tak der FB. pada pendapat aku lah, ko tempek lah gambar sikit. baru lah cun..
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
Salam bro....

Nak berniaga kat sini...

ikut rules sini...

kalo bro meniaga offline pun...

bro kena open table dekat tempat bro nak bukak tuh...:)cgrock
 

Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
Salam bro....

Nak berniaga kat sini...

ikut rules sini...

kalo bro meniaga offline pun...

bro kena open table dekat tempat bro nak bukak tuh...:)cgrock
aku nk tutup dh kedai jersi ni...igtkn dh xactive...so aku xdeclare..disebabkan ade kwn2 cg yg respon cmni,aku terpksala declare...kedai ditutup bt sementara waktu:((...akn beritahu sekiranya kedai dh bukak semula..sekian terima kasih...:(
 

Iman_Sr

Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
131
alahai.. nape lah tak tepek gambar tu dlm ni. malas tul ar nak bukak2 FB ni.. ada jugak ahli CG ni yg tak der FB. pada pendapat aku lah, ko tempek lah gambar sikit. baru lah cun..
ade bro,yg aku dh tempek kt satu lg thread tp aku decide nk tutup kdai dl la...trpksa...aku tgk ade kwn2 cg lain yg leh offer lg bgus...so,di isytiharkan kedai ditutup..juz jual ngn mbr2 tmpt keje or mbr2 kt kg jela.:(sori bro..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register