BTC USD 64,656.7 Gold USD 2,462.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jersey for Man and Woman.... (UPDATE 11/10)

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
gem
Messages
14,648
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
(LADIES)- PAGE 1, (MAN)- PAGE 2, ENJOY...........

Old_Trafford_inside_20060726_11111.jpg


JERSEY FOR LADIES.. LIMITED STOCK...
- GRADE AAA...

- THE BEST QUALITY

:)paidKINI MASA UNTUK ANDA BERGAYA DENGAN JERSEY KELAB YANG ANDA MINATI:)paid

CHELSEA

DSCN9183JPG_Thumbnail1.jpg


Scharn12.jpg




Size : M,L color : bergantung pada stok...

MAN U

Scharn13.jpg


Scharn11.jpg


Scharn121.jpg


Size : M,L color : bergantung pada stok...

LIVERPOOL

DSCN9213JPG_Thumbnail1.jpg


Scharn111111.jpg


Scharn12111.jpg


Size : M,L color : bergantung pada stok...


ARSENAL

Scharn13111.jpg


size : M,L color : red


STOK TERHAD... ANDA BERMINAT?? JGN TUNGGU LAGI PM SEKARANG....
YM : [email protected]
SMS : 013-9923323:D:D



HARGA : RM45 FREE DELIVERY... (SEMENANJUNG MSIA)

WHAT U SEE IS WHAT U GET.....

*JIKA INGIN BELI DLM KUANTITI BANYAK.. BOLEH DISCUSS*

PAYMENT : = MAYBANK ACC = : 153010282644 [WAN SITI MAIZATUL SARAH]

ATT: yang lambang barclay kat tepi tu dah abis. ada yang biasa jek but kualiti kain lebih baik.. bentuk sama.. lain sama macam yg korang tngok..:):)
 
Last edited:
Sponsored Post

Salam Biggie...

Nak tanya, kain serap peluh ke? If yes, kompem booked 1 :D

yup la... my awek buat team futsal.. ok jek... tkde complain la..jgn risau le... bkn kain yang gatal tu...

kalau ada apa2 hal ni contact ... :: [email protected] / sms 013-9923323....
 
Last edited:
yup la... my awek buat team futsal.. ok jek... tkde complain la..jgn risau le... bkn kain yang gatal tu...

kalau ada apa2 hal ni contact ... :: [email protected] / sms 013-9923323....

kalau mcm tu kompem 1 helai :D

esok insyaAllah buat payment...

Jeb - seksi? :p
 
Sempena bulan Syawal yg mulia ini...Kaknur berdoa utk semua yg membaca mesej ini...Ya Allah...Engkau muliakan dan sayangilah saudara-saudara ku ini,kuatkanlah iman mereka,terimalah ibadah mereka dan ampunilah dosa-dosa mereka,jauhkanlah mereka dari segala fitnah dan mala petaka,bahagiakan keluarga mereka,sihatkan tubuh badan mereka,berkati dan murahkanlah rezeki kepada mereka...Amin Ya Rabbal Aalamin...."Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin"
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register