To Sell Jentera Penyembur Racun untuk dijual

CG Sponsors




bimmers

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2008
Messages
495
Reaction score
2
Points
15
Salam semua...
Ini projek final sem kami yg dinamakan Jentera Penyembur Racun atau pesticide spraying machinery.

Jentera ni sesuai lah untuk mereka yang nak meracun [email protected] masing2 yg berkeluasan medium to large scale. sesuai untuk ladang tanaman yg renek2.



Spec:
Maximum racun boleh bawa - 40 liter
Pump maximum pressure - 40 bar (adjustable)
Engine power - 5.5 horsepower
Area semburan - 1 meter persegi bagi satu nozel (ada 4 nozel dan boleh ditambah mengikut kehendak)
panjang flap - adjustable
transmission - 3 speed MT front rotation





Sy mewakili group final projek sy nak jual projek ni. RM 4000.

Jentera ni menjimatkan masa penyemburan, kualiti penyemburan pun ok sebab mist yg elok, and menjimatkan kos buruh.

ni ada video

http://www.youtube.com/watch?v=R9xYtHzpBF8
 
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
nie pakai rem0te k0ntr0l ker..
 

bimmers

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2008
Messages
495
Reaction score
2
Points
15
press throttle macam moto. baru dia jalan.
 

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
macam tak sesuai je kat tanah yang tak sekata....
 

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
berapa ketinggian semburan dari tanah?
 

bimmers

Fun Poster
Joined
Jul 9, 2008
Messages
495
Reaction score
2
Points
15
berapa ketinggian semburan dari tanah?
empat kaki untuk dapat semburan 1 meter persegi per nozel. kadar semburan boleh laras kat pam. bilangan nozel boleh ditambah, flap boleh dipanjangkan (boleh pasang cabut)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register