Jendela Teknologi Sdn Bhd (662732X ) - www.jtsb.com.my

CG Sponsors




Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
Akum, saya nak cari pelabur persendirian yang berminat untuk melabur didalam kompeni saya. Jumlah pelaburan yang dicari ialah diantara RM120k hingga RM150k.

Pelabur akan dianggap sebagai meminjamkan dana kepada syarikat saya. Pulangan keuntungan dibayar secara bulanan selama tempoh maksima setahun.

Pelabur boleh melabur mengikut kemampuan masing-masing. Sesiapa berminat atau mahu mengetahui lebih lanjut sila hubungi saya di 0192372370 atau datang ke pejabat saya.
 
Sponsored Post

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
wat biz ape plak ni?....kalo pelabur kecil2an xleh join ke?
 

Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
Untuk info lebih lanjut:
[email protected]
0163877366 atau 0192372370
41G,Jalan putra mahkota 7/6C, Pusat Bandar Putra Point, Putra Heights, 47650 USJ Subang Jaya, Selangor.
 

Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
saya peniaga handphone dan komputer, saya supply kepada kedai konsep usahawan siswazah perbadanan usahawan nasional berhad yang mana saya juga merupakan "mentor". Sekarang ni dah ada hampir 30 kedai seluruh malaysia. Saya mencari pelabur yang sanggup melabur dengan saya kerana saya ingin mengembangkan jumlah cawangan yang sedia ada ke 70 cawangan. pelabur boleh melabur se-minima rm1000.
 

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
saya peniaga handphone dan komputer, saya supply kepada kedai konsep usahawan siswazah perbadanan usahawan nasional berhad yang mana saya juga merupakan "mentor". Sekarang ni dah ada hampir 30 kedai seluruh malaysia. Saya mencari pelabur yang sanggup melabur dengan saya kerana saya ingin mengembangkan jumlah cawangan yang sedia ada ke 70 cawangan. pelabur boleh melabur se-minima rm1000.
buatla plan sket bro..1k bole dpt berapa selama berapa bln..bg professional sket la...
 

bujanglapok

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
3,272
Reaction score
74
Points
30
aku rasa dah lama dah Jendela teknoloji ni
tapi en rahmat ni tak risau ker dengan BaNk Negara
 

Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
yang paling baik is kalau boleh email...plan mudah je...saya bukan mlm atau skim cepat kaya...cuma nak cari working capital sikit. return untuk investor is 7% sebulan, bila dah habis kontrak (12 bulan), investor dapat balik principle.
 

Rahmat

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
578
Reaction score
1
Points
20
cam ni je ler...kompeni saya tak amik duit public then cabut lari. kompeni dah lama, current investor ada, tapi tak ramai, tak sampai 10 orang pun. kalau kita buat pelabur kita marah dan hanguskan duit pelaburan dia orang, then memang patut kita kena hukum. setakat ni saya cuma nak mengumpul dana buat tambahan working capital business saya.
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
moga berjaya en. rahmat....
 

hafis9984

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2008
Messages
322
Reaction score
0
Points
10
alu bohh..cite la sket lagumana pgrem bohh ni.. dgn bnm xpe ka.. kalu blh nk tau jgk
 
Sponsored Post
Top
Log in Register