BTC USD 43,166.2 Gold USD 1,751.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jemputan Perkahwinan Walimatul Urus - 25 Oct 2009

Status
Not open for further replies.

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
Assalamualaikum & selamat sejahtera,

Tuan-tuan dan puan-puan, cik adik dan cik abang, para CGrian yg dihormati sekalian…

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Saya Azhar B Ahmad atau lebih dikenali sebagai ZULCO dgn rasa penuh kesyukuran ke hadrat Ilahi ingin menjemput para CGrian sekalian ke majlis perkahwinan saya yg bakal diadakan seperti berikut:

Tarikh : 25 October 2009 (Ahad)
Tempat : Blok 94, Apartment Putra Ria, Jalan Bangsar, 59200 KL
Masa : 12 tgh - 4 petang
Agenda:
12 tgh - 4 petang : Jamuan makan
1.30 petang : Bersanding

Semoga dengan kehadiran para CGrian sekalian akan memeriahkan malah menyerikan lagi majlis ini.

Sehubungan dengan itu disini saya lampirkan peta sebagai rujukan CGrian semua.

Kerjasama dan perhatian para CGrian sekalian saya dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.


tahniah bro zulco!!! semoga berbahagia ke anak cucu..

anyway aku ada jemputan kat serting n9 pada tarikh tu..

nanti update la pic kawin kat sini..:D
 
Sponsored Post

ivy_aku

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
7,088
Reaction score
20
Points
65
tahniah ya..kalau datang nak salam ngan sapa? x kenai..heheh :D malu plak

ha tu la pasal... segan.. x kenai sape2 pon..:)

neway.. SELAMAT PENGANTIN BARU TT
semoga bkekalan hingga ke anak cucu..:p
moga cepat dapat baby...
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
aku nak g... tapi x pat dtg, aku kena jage meja pengantin cousin aku kawin...

uwaaa... kalo aku free pon dlm kul 3-4 ptg...

mesti da abes kenduri ko...
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40

slamat pengantin baru bro..insya'allah klu aku dapat rembat seketoi kete plet s'pore aku bwk awk&pengantin pompuan round2..:) moga bahgia&sejahtera sampai bile2 yek..:">

hehehhe.. tq bro..
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
tahniah bro zulco!!! semoga berbahagia ke anak cucu..

anyway aku ada jemputan kat serting n9 pada tarikh tu..

nanti update la pic kawin kat sini..:D

insya allah bro.....
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
ha tu la pasal... segan.. x kenai sape2 pon..:)

neway.. SELAMAT PENGANTIN BARU TT
semoga bkekalan hingga ke anak cucu..:p
moga cepat dapat baby...

tq ivy.... insya allah... bunting pelamin ker...
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
aku nak g... tapi x pat dtg, aku kena jage meja pengantin cousin aku kawin...

uwaaa... kalo aku free pon dlm kul 3-4 ptg...

mesti da abes kenduri ko...

ermmm.... xpe... dtg je selagi ada... kalo senang kat ampang pun boleh....
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
kalu ada nasik lebih tu pass la kat jiran sebelah ni..:">
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register