BTC USD 52,016.5 Gold USD 1,684.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jemputan: IKOFXM Grand Annual Dinner 2010 - Awana Porto Malai Langkawi 4th Disember

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18442
USD / JPY
109.069
GBP / USD
1.38166
USD / CHF
0.93674
USD / CAD
1.26665
EUR / JPY
129.183
AUD / USD
0.76412

CG Sponsors




pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,368
Reaction score
1,283
Points
231
Bismillah Hirrahma Nirrahim

Jemputan Ke:

Grand Annual Dinner IKOFXMalay
4th Disember 2010
Awana Porto Malai
Langkawi


Seperti di ketahui ramai, IKOFXMalay akan mengadakan Grand Annual Dinner pada 4th Disember 2010 di Awana Porto Malai Langkawi. Pihak IKOFXMalay dengan ini menjemput 45 orang untuk menghadiri dan memeriahkan lagi majlis Annual Dinner kami ini.

Anda juga berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik dari pihak kami melalui Lucky Draw.

1- Sesiapa sahaja boleh menghadiri annual dinner kami.

2- Jemputan dibuka pada tarikh dan masa sekarang hingga 29 November jam 8:00 Pagi waktu Malaysia.

3- Kepada sesiapa yang memohon dan terpilih, maka kehadirannya adalah wajib. Sekiranya tidak dapat hadir, sila ganti dengan rakan-rakan anda.

Penginapan / Accommodation:

1. Pihak IKOFXM masih mempunyai 7 bilik hotel untuk diberi kepada anda. Check In 4th December, Check out 5th December.
2- Keutamaan akan diberi kepada anda yang berkeluarga atau bujang dan tinggal 3 orang atau lebih untuk satu bilik.

Pengangkutan / Transportation:

1- Pihak IKOFXM tidak menyediakan pengangkutan kepada mana-mana tetamu termasuk pemenang.
2- Pengangkutan dan kos pengangkutan ditanggung oleh anda sendiri.


Kepada yang berminat sila email ke [B][COLOR="Red"][email protected][/COLOR][/B] dengan sertakan:
Nama Penuh:
ID CG:
No. Akaun Trading Ikofx(Sekiranya Ada):
No. Handphone / Telefon:
Email:
Jumlah Yang Hadir Bersama Anda:


Hantarkan email anda sebelum 29 November 2010 jam 8:00 Pagi.

Kepada Yang Layak, Anda akan dihubungi Secepat Mungkin.


-----------------------------------------------------------

Program Schedule



-------------------------------------------------------

Hotel Map



-----------------------------

UPDATED. UNTUK LAST MINUTE BOOKING !!!
ADA BEBERAPA SEAT LAGI
DAN 2 BILIK KOSONG UNTUK DIPENUHI.
SILA EMAIL SECEPAT MUNGKIN
 
Last edited:
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,368
Reaction score
1,283
Points
231
up sikit jemputan untuk warga CG......
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
waaaaaaaaaaa best ni semua nak kasi ni huhuhuhu

best2...........

5 star for iko
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
best2... nak 45 orang je tu.. cepat2 count :D
 

random1

Active+ Member
Joined
Dec 26, 2008
Messages
3,071
Reaction score
49
Points
30
dgr2 pemenang yang x hadir,hadiah x dpt btul ke,mcm kurang ikhlas je nampaknya,kalau setakat menang no 5 lpas tu nak gi langkawi ambik hadiah mcm kurang berbaloi tu,time cuti sekolah nak naik air asia pun mana ada yg murah,harap2 pihak penganjur leh bagi komen, kalau buat kat KL xlah jauh sgt, btw kalau boleh pemenang yg xleh hadir tu penganjur pos je hadiah tu,
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
mantap.... cepat la kasi nama....
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,368
Reaction score
1,283
Points
231
dgr2 pemenang yang x hadir,hadiah x dpt btul ke,mcm kurang ikhlas je nampaknya,kalau setakat menang no 5 lpas tu nak gi langkawi ambik hadiah mcm kurang berbaloi tu,time cuti sekolah nak naik air asia pun mana ada yg murah,harap2 pihak penganjur leh bagi komen, kalau buat kat KL xlah jauh sgt, btw kalau boleh pemenang yg xleh hadir tu penganjur pos je hadiah tu,
cuba bro baca term and condition untuk competition tu... dah termaktub macam tu...so kena follow rules... hadiah yang tak claim, kami akan beri kepada orang yang hadir melalui lucky draw...

kalau rasa tak berbaloi, sebabtu kami allow pemenang hantar wakil untuk memeriahkan annual dinner ... :D:D:D
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,368
Reaction score
1,283
Points
231
sebelum saya terlupa....sila nyatakan sekali jumlah yang hadir bersama anda. seat adalah limited... hotel room juga limited...1st come, 1st serve basis ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register