To Sell Jeli / Jelly Kelapa Segar ( Putrajaya, Salak, Nilai, Kota Seriemas, Enstek)

CG Sponsors




bizplan

Active Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,374
Reaction score
68
Points
40
Salam..

Saya menerima tempahan jeli kelapa. Untuk yang nak buat majlis ke, kenduri ke.. boleh tempah kat saya... bagi advance 2 hari.. Setakat ni saya cover hanya kawasan Putrajaya, Nilai, Salak Tinggi, Salak, Kota Seriemas, enstek..

Area lain yang mungkin available , kampung subang, seri kembangan, serdang (bergantung kepada tarikh dan kuantiti tempahan)

Produk ni adalah home made.. saya buat sendiri..

Ni Gambar











Harga :

Min 10 - 30 RM1.50
31 - 50 RM1.20
50 - 200 RM1.00

Kalo berminat nak boleh la SMS/Call. 012-6692445. Kalo area putrajaya atau nilai nak cuba dalam 5-10 pcs boleh juga. Inform awal2 dulu...

Kalo korang pernah rasa jelly ni.. kadang2 ada perbezaan antara pengeluar2 ni... aku pernah rasa yg pakai agar2 betul.. rasa macam agar2.. tapi yg ni bukan macam agar2..
 
Sponsored Post

bizplan

Active Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,374
Reaction score
68
Points
40
Insyaallah X kaco lain org lain.. :D.. sama-sama la kita pomote jelly kita ya...
 

haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
Insyaallah X kaco lain org lain.. :D.. sama-sama la kita pomote jelly kita ya...
no hal la...
coz da byk gak
area kL yg minta...
so nnt mayb leh minta kat
bizplan
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
klu nak beli lebih 100 berapa yer?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register