To Sell JELI GAMAT EMAS (250ml) HARGA BORONG

CG Sponsors




creditcardsolution

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
Salam,
sesiapa yg berpengalaman dalam bisnes kesihatan blh dptkan jualan produk jeli gamat, product top diabetic, produck top cancer tanpa sebarang modal. (KL shj/ dan yg ada kedai) chk out @ easyherba
 
Sponsored Post

epbx

Super Active Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
sunyi jer nie
 

Gila2FX

Active Member
Joined
Apr 30, 2008
Messages
1,497
Reaction score
13
Points
25
mana tak sunyi nya... info tak detail...
lagi satu, tuan tanah dah silap section nie...
 

creditcardsolution

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10

.
.
JELI GAMAT EMAS -JENAMA EASY
Meningkatkan Metabolism,Menjaga Sel Darah Dan Memperkuatkan Sendi Anda
1.Meningkatkan metabolisma, memelihara keupayaan sel darah dan menguatkan sendi.
2.Mengandungi lebih 50 jenis nutrient yang diperlukan oleh badan manusia dan pelbagai kandungan aktif seperti glukosida , mukopolisakarida, kondroitin, glucosamine dan kolagen.
3.Kandungan protein yang tinggi tetapi rendah lemak, rendah gula dan tiada kolesterol.
4.Membantu menghasilkan sel darah, anti radang, dan anti pengoksidaan sel.
5.Menggalakkan pertumbuhan sel.
6.Meninggikan tahap keimunan, menghalang kanser, melambatkan penuaan dan menyembuhkan sakit sendi.
7.Mengandungi kolagen gamat yang boleh mengekalkan ketegangan dan keanjalan kulit, memelihara kesihatan sendi dan mengelak kerapuhan tulang.

JELI GAMAT EMAS ( 250ml ) – HC0100 – RM 55.00 WM / RM 60.00 EM

DAPATKAN HARGA BORONG RM18 sebotol (MOQ : 60 botol) OFFER BULAN INI SAHAJA!!!

FAQ / REPORT KLINIKAL KLIK SINI.
.
.
.
 
Last edited:

fiezie

Active Member
Joined
Jan 14, 2007
Messages
1,091
Reaction score
1
Points
25
naper murah sangat bro...ader explanation tak naper...nak tarikh luput ker...what ever la yang jadikan turun harga....nak abiskan stok ker...
 

creditcardsolution

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
link tu tak boleh pon....
Link dah baiki..stok murah bukan dah nak expired. (expire 2010) pasal i boleh dapat stok murah. Semua stok dalam keadaan baik dan ori. hanya kos ini adalak self collect shj.
 

fiezie

Active Member
Joined
Jan 14, 2007
Messages
1,091
Reaction score
1
Points
25
Link dah baiki..stok murah bukan dah nak expired. (expire 2010) pasal i boleh dapat stok murah. Semua stok dalam keadaan baik dan ori. hanya kos ini adalak self collect shj.
area maner bro...berminat gak ni....letih2 la aku sekrg :p
 

creditcardsolution

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
area maner bro...berminat gak ni....letih2 la aku sekrg :p


tapi kami hanya layan pesanan terdahulu dan kena bank in dahulu...pasal i tak nak simpan over stok pasal cancel orders. Harap paham....jenguklah web aku lagi banyak barang kesihatan berkualiti dengan harga letup (60 - 70 % offer)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register