BTC USD 67,682.3 Gold USD 2,394.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jejaka CG Paling TAK Popular 2009 - ADA POLL DAH!

Siapakah Jejaka CG Paling X popular


  • Total voters
    0
Sponsored Post

mari kita sama sama vote bobrok supaya dia benar benar popular dan semua orang kenal dia sila rujuk link dibawah ini ini

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=80185&page=13

bobrok bobrok bobrok

vote for bobrok sori bukan nak bukak aib orang tapi hanya nak popularkan orang ini shj dari tak popular kepada popular supaya susah nak cari makan melalui teknik scamnya

kalau betul apa yang dia buat mcm dalam link tersebut perlulah dia jadi popular

cuma kalau bobrok yang dalam undian dan dalam thread scam tersebut orang yang lain terlebih dulu saya minta maaf dan sy akan delete post sy ini

atau jika ia tak lakukan maka sya minta maaf dan sy juga akan delete post ini

bobrok bobrok bobrok kau ni memang dah popular lah
 
Last edited:
mari kita sama sama vote bobrok supaya dia benar benar popular dan semua orang kenal dia sila rujuk link dibawah ini ini

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=80185&page=13

bobrok bobrok bobrok

vote for bobrok sori bukan nak bukak aib orang tapi hanya nak popularkan orang ini shj dari tak popular kepada popular supaya susah nak cari makan melalui teknik scamnya

kalau betul apa yang dia buat mcm dalam link tersebut perlulah dia jadi popular

cuma kalau bobrok yang dalam undian dan dalam thread scam tersebut orang yang lain terlebih dulu saya minta maaf dan sy akan delete post sy ini

atau jika ia tak lakukan maka sya minta maaf dan sy juga akan delete post ini

bobrok bobrok bobrok kau ni memang dah popular lah

ni kes mcm mne plak ni..
pomot org len ek..:D
 
Dgn ini saya sebagai penyimpan mohon besar raja2... atas perkenan duli yg maha mulia yg dipetuan agong, mengisytiharkan..
cheewah .. cam nak raya lak dah ..:)):)):))
Pemenang Anugerah...
Jejaka CG Paling TAK Popular 2009
JATUH KPD...
K.A.P.A.K

waaaaaahhhhhhh...
KAPAK tak fofuler!!!!<:p<:p<:p
yg tak menang tu, cuba lagi taun dpn..
KAPAK bg sepatah dua kata...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register