To Sell Jeans Aneka Jenis Original Semurah RM30!! Clearance stock!! ( update13/1/09 )

CG Sponsors




adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
Assalamualaikum,

Seluar yang saya jual ini adalah dari clearance stock.
Tujuan saya asingkan thread sebab tak nak buyer dan saya keliru.
Ini bukan barang terpakai.
Tetapi penghabisan stok lama.
Sehelai hanya RM30 :)cgrock dan penghantaran melalui post dalah PERCUMA.
Hanya 1 helai tiap model :)cgrock.

Call atau SMS di talian 012 4450704 atau PM saya untuk pembelian dan pertanyaan.




Levis 513 Original Made In Malaysia ( ada bukti pada tag )
Size 29 , RM50.00 termasuk postlaju





Levis 577 saiz 24 RM30 sahaja


Berminat nak borong sakan?
Call 012 4450704 atau PM saya segera.
 
Last edited:
Sponsored Post

misscordelia

CG Top Poster Club
Joined
May 26, 2008
Messages
30,420
Reaction score
62
Points
120
baru je beli semalam..harga sama gak..
menarik gak ni ..kena tanya adik if berminat :)
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
baru je beli semalam..harga sama gak..
menarik gak ni ..kena tanya adik if berminat :)
Stok ni untuk clear stock
post free je kak :D
Ini datang dalam 1st pack
2nd pack saya belum sempat load
gambar pun belum ambik
dah pening balik kepala :">
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
petang nanti saya upload pc lain
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
salah quote gambarla..
huhu..
saya nk size 26, straight cut shj..
ada x?
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
pastu, ber zip..
so nak straight cut+ berzip..
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
pinggang eden dah tak muat doh..wahahaha
 

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
menarik jgak nie..,berapa helai ada bro yg RM30 tu?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
menarik jgak nie..,berapa helai ada bro yg RM30 tu?
biar aku tolong quote

Assalamualaikum,

Seluar yang saya jual ini adalah dari clearance stock.
Tujuan saya asingkan thread sebab tak nak buyer dan saya keliru.
Ini bukan barang terpakai.
Tetapi penghabisan stok lama.
Sehelai hanya RM30 dan penghantaran melalui post dalah PERCUMA.
Hanya 1 helai tiap model .

Call atau SMS di talian 012 4450704 atau PM saya untuk pembelian dan pertanyaan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register