Jawatan web master

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,905
Reaction score
1,028
Points
201
Kepada sesiapa yang nak keje dan ada pengalaman atau tak ,rajin ,suke mengexplore dan yakin boleh .. anda kami cari:

Base : Shah alam
Tempat kerja : shah alam
Jawatan : web designer dan yg berkaitan
Kelulusan : x ya la .. klu korng ada skill pengalaman lebih diperlukan dari kelulusan ( kelulusan boleh dibeli tapi tidak skill.
Skop kerja : website
Pengalaman : Ada atau tak (yang penting boleh mendengar kata)
Gaji : 1.5k
Umur : x kesah klu korang baru 15thn tapi dah expert ok gak ape
Gender :lelaki


hantar full resume kat aku
[email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
adik wak belom abes belajo ler.. dia tgh praktikal kat seremban 2, si smileyjawa
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,905
Reaction score
1,028
Points
201
adik wak belom abes belajo ler.. dia tgh praktikal kat seremban 2, si smileyjawa
x ya risau ada le nanti rezeki dia tu wak


p/s : adik wak laki ke pompaun?
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
semua disediakan ke..?? :D
 

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
bro..,aku minat la keje2 buat 3D animation nie, tp aku takda experience...,boleeh ke join?kalo dpt aku boleh sungguh2 blaja..
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
28,905
Reaction score
1,028
Points
201
semua disediakan ke..??
umah semua tu sendiri tanggung .. company bayar gaji .. kasi kad medic klu permenent staff.( korang keje duk opis je x ada risiko ape2 pon)

bro..,aku minat la keje2 buat 3D animation nie, tp aku takda experience...,boleeh ke join?kalo dpt aku boleh sungguh2 blaja..
tahap pengunaan photoshop, illustrator,aftereffect atau 3dmax / maya?

bole buat part time x?
sory bro .. fulltime

sempoi...
ada degree tp skill xde xguna juga..
yup..
 

kingsize

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
110
Reaction score
2
Points
25
Bro,

keje kat rumah boleh tak?web design
company bleh test aku dulu sebulan kalo dorang mau :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register