Jawatan Kosong P/Time (RM3200) Cikgu Home Tuisyen / Tuition Whatsapp (SPM, UPSR, PT3)

Recommended Brokers


akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,864
Reaction score
2
Points
25
1HomeTuisyen adalah sebuah institusi profesional pendidikan yang menawarkan standard tertinggi akademik dalam perkhidmatan Home Tuition. Kami menyediakan program pembelajaran yang sistematik dan lengkap dalam pelbagai mata pelajaran Tingkatan 1 sehingga Tingkatan 6 di seluruh Malaysia.


1HomeTuisyen menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time sebagai Guru Tuisyen untuk mengajar secara ONLINE (Whatsapp / FB) ATAU di rumah pelajar pada hari biasa sebelah malam / pada hujung minggu yang merangkumi subjek-subjek UPSR / PMR / SPM / STPM / A Level / O Level di kawasan sekitar...

...Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.

Tawaran ini terbuka sepanjang Tahun dan juga terbuka kepada yang tiada pengalaman seperti pelajar IPTA & IPTS yang sedang dalam cuti semester.



Cara memohon:

- Step 1: Isi borang permohonan di - http://1hometuisyen.blogspot.com/p/kadar-bayaran-tuisyen-di-rumah.html
- Step 2:
Reply ke dalam thread forum ini dengan maklumat dibawah.

================================================== ===================

Kawasan Mengajar Tuisyen: (senaraikan semua taman/kg/jln/daerah yang berdekatan anda, cth Kg Baru, Taman Midah, Melawati, Jln Raja Abdullah, Sentul,...)


Isikan subjek yang boleh anda ajar bersama kadar upah yang anda inginkan:-

Cth UPSR : Bahasa Cina - RM30 sejam
Cth2 PMR : Sejarah - RM40 sejam
Cth3 SPM : Pendidikan Islam - RM50 sejam
Cth4 Kursus Fotografi - RM750 / 3 hari)



Hari boleh mengajar Kelas Tuition: (cth Isnin-Khamis; Sabtu-Ahad)
Waktu boleh mengajar Kelas Tuition: (cth 7mlm - 9 mlm; 8.00 pagi - 10.00 pagi)
Status: (TETAP atau SEMENTARA, jika sementara nyatakan sehingga bila? cth sehingga konvokesyen 1hb Disember 2015)

Nama Panggilan: (cth. Cikgu Helmi)
Negeri: (Negeri yang anda tinggal sekarang! - bukan tempat lahir !)


================================================== =====================






.
 
Last edited:
Sponsored Post

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,864
Reaction score
2
Points
25
1HomeTuisyen is a home tuition central unit network agency in Malaysia which provides 1 to 1 private home tuition matching service to parents/students and tutors, which covers all academic subjects, including UPSR, PMR, SPM, STPM, A Level, etc to meet your tuition needs.


1HomeTuisyen offers Part Time Vacancies as Home Tutor for UPSR - STPM students (at their place) on weekday evenings or on weekends. This offer stand open all year round and to those without experience specially for college students in their semester break.

To apply follow these steps:

- Step 1: Fill in the application form at " http://1hometuisyen.blogspot.com/p/kadar-bayaran-tuisyen-di-rumah.html "
- Step 2: Reply to this forum thread with the information below.

================================================== ===================

Tuition area covered: (list out all taman/kg/jln/daerah near to you, e.g Kg Baru, Taman Midah, Melawati, Jln Raja Abdullah, Sentul,...)


List out the subjects you'll be able to teach with the pay per hour:-

Cth UPSR : Bahasa Cina - RM30/hour
Cth2 PMR : Sejarah - RM40/hour
Cth3 SPM : Pendidikan Islam - RM50/hour



Tutoring day: (e.g Monday-Thursday; Saturday-Sunday)
Tuition schedule: (e.g 7pm - 9 pm; 8.00 am - 10.00 am)
Status: (PERMANENT/TEMPORARY, if temporary state until when ? example until convo 1st December 2015)



Nick Name: (e.g Teacher Keong)
State: (State you live now ! - not where you were born !)

================================================== =====================




.
 
Last edited:

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,864
Reaction score
2
Points
25
Job Tuisyen Listing

Mulai 1 Mei 2013, Job Tuisyen tidak akan dihantar kepada Tutor secara individu sebaliknya SENARAI Job Tuisyen akan di 'POST' ke Forum-Forum yang tersenarai :

1. http://www.gempak.org/forum/showthread.php?t=107290
2. http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=16550855
3. http://www.bicarajutawan.com/forum/t46676
4. http://www.plazacentre.net/cgi-php/forumphp-v2/index.php/topic,2633.msg4691.html
5. http://www.sabahforum.com/forum/post931664.html
6. http://www.kampungfm.com/post73998.html
7. http://english1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=720744&page=1&extra=#pid52461878
8. http://al-fikrah.net/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=52&id=36494&Itemid=205#36496
9. http://jururawat.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=14553&p=14822
10. http://forum.***********/index.php?act=ST&f=119&t=2474667&st=0#entry53946631


Tutor yang telah BERDAFTAR & memiliki MANUAL PANDUAN TUTOR, sila periksa 'POST' yang terakhir dalam thread forum tersebut untuk SENARAI Job Tuisyen yang terkini. Pilih Job Tuisyen yang 'matching' mengikut kawasan dan kategori. Ikut arahan yang diberi untuk 'RESERVE' Job Tuisyen tersebut selewat-lewatnya 1 hari selepas tarikh 'POSTING' SENARAI Job Tuisyen.




...mengenai jawatan kosong guru jawatan kosong guru swasta jawatan kosong guru tadika jawatan kosong guru tahfiz jawatan kosong guru agama jawatan kosong guru kafa jawatan kosong guru 2011 jawatan kosong terkini jawatan kosong kerajaan 2011 jawatan kosong kerajaan 2010 jawatan kosong mara kerja kosong guru tadika kerja kosong di kota bharu kerja kosong iklan jawatan kosong terkini kerja kosong terkini jawatan kosong guru tadika 2010 jawatan kosong guru sandaran jawatan kosong guru tadika 2011 jawatan kosong guru prasekolah kerja kosong kerajaan iklan kerja kosong borang jawatan kosong jawatan kosong cikgu tadika jawatan kosong guru tadika kemas cari kerja kosong jawatan kosong guru mara kerja kosong terengganu kerja kosong di terengganu jawatan kosong kementerian pendidikan kerja kosong spm jawatan kosong guru agama 2011 jawatan kosong guru tuisyen jawatan kosong guru taska pekerjaan kosong jawatan kosong guru sandaran 2011 jawatan kerja kosong kerja kerajaan 2011 kerja kosong guru kerja kosong swasta jawatan kosong guru kemas kekosongan jawatan 2011 jawatan kosong guru kafa 2011 kerja kosong terengganu 2011 kerja kosong di terengganu 2011 jawatan kosong pendidikan iklan kekosongan jawatan jawatan kosong guru mrsm jawatan kosong kerajan kerani kosong kekosongan kerja...mengenai jawatan kosong guru jawatan kosong guru swasta jawatan kosong guru tadika jawatan kosong guru tahfiz jawatan kosong guru agama jawatan kosong guru kafa jawatan kosong guru 2011 jawatan kosong terkini jawatan kosong kerajaan 2011 jawatan kosong kerajaan 2010 jawatan kosong mara kerja kosong guru tadika kerja kosong di kota bharu kerja kosong iklan jawatan kosong terkini kerja kosong terkini jawatan kosong guru tadika 2010 jawatan kosong guru sandaran jawatan kosong guru tadika 2011 jawatan kosong guru prasekolah kerja kosong kerajaan iklan kerja kosong borang jawatan kosong jawatan kosong cikgu tadika jawatan kosong guru tadika kemas cari kerja kosong jawatan kosong guru mara kerja kosong terengganu kerja kosong di terengganu jawatan kosong kementerian pendidikan kerja kosong spm jawatan kosong guru agama 2011 jawatan kosong guru tuisyen jawatan kosong guru taska pekerjaan kosong jawatan kosong guru sandaran 2011 jawatan kerja kosong kerja kerajaan 2011 kerja kosong guru kerja kosong swasta jawatan kosong guru kemas kekosongan jawatan 2011 jawatan kosong guru kafa 2011 kerja kosong terengganu 2011 kerja kosong di terengganu 2011 jawatan kosong pendidikan iklan kekosongan jawatan jawatan kosong guru mrsm jawatan kosong kerajan kerani kosong kekosongan kerja...mengenai jawatan kosong guru jawatan kosong guru swasta jawatan kosong guru tadika jawatan kosong guru tahfiz jawatan kosong guru agama jawatan kosong guru kafa jawatan kosong guru 2011 jawatan kosong terkini jawatan kosong kerajaan 2011 jawatan kosong kerajaan 2010 jawatan kosong mara kerja kosong guru tadika kerja kosong di kota bharu kerja kosong iklan jawatan kosong terkini kerja kosong terkini jawatan kosong guru tadika 2010 jawatan kosong guru sandaran jawatan kosong guru tadika 2011 jawatan kosong guru prasekolah kerja kosong kerajaan iklan kerja kosong borang jawatan kosong jawatan kosong cikgu tadika jawatan kosong guru tadika kemas cari kerja kosong jawatan kosong guru mara kerja kosong terengganu kerja kosong di terengganu jawatan kosong kementerian pendidikan kerja kosong spm jawatan kosong guru agama 2011 jawatan kosong guru tuisyen jawatan kosong guru taska pekerjaan kosong jawatan kosong guru sandaran 2011 jawatan kerja kosong kerja kerajaan 2011 kerja kosong guru kerja kosong swasta jawatan kosong guru kemas kekosongan jawatan 2011 jawatan kosong guru kafa 2011 kerja kosong terengganu 2011 kerja kosong di terengganu 2011 jawatan kosong pendidikan iklan kekosongan jawatan jawatan kosong guru mrsm jawatan kosong kerajan kerani kosong kekosongan kerja
 
Last edited:

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,191
Reaction score
160
Points
73
shah alam ada ke? part time tu mcm mana? tiap2 ari ke weekend je?
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
hui private adult.
dapat ajar awek best ni
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,864
Reaction score
2
Points
25
part time malam hari biasa, atau weekend.
 

harundin2

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2010
Messages
875
Reaction score
2
Points
15
area daerah alor gajah boleh diterima?
 

LZR

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2013
Messages
612
Reaction score
0
Points
10
sy berminat, tp area selangor and kl xde ke?
 

Green_appLe

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2009
Messages
242
Reaction score
0
Points
10
berminat jugak ni... kalo ade area cheras, bandar tun hussein onn dan kwsan yg berhampiran, sila lah rojer2 sy ek.. :D :D :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register