BTC USD 57,572.7 Gold USD 1,794.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jawatan Kosong - Kerani Am di setiap negeri

onecheckmate

Freshie
Messages
42
Joined
Aug 26, 2009
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
Jawatan Kosong - Kerani Am Di setiap negeri termasuk sabah dan sarawak.

Lelaki atau wanita layak memohon.

Gaji RM1200 untuk permulaan selama 8 bula (percubaan) selepas percubaan akan diberikan beberapa elaun tambahan (RM500).

Pantas menaip. Mahir excel. Minimum SPM. Latihan diberikan.

Hantar pertanyaan atau resume anda segera ke [email protected]



Edit: Kepada yang telah menghantar pertanyaan atau resume pada waktu malam, email anda akan diperiksa dan dibalas pada waktu bekerja mulai jam 8 pagi - 5 petang pada hari berikutnya.

Tips dan sedikit pesanan,

Jika menghantar pertanyaan atau pun resume, sila gunakan perkataan-perkataan/ayat-ayat yang teratur dan sesuai, kerana ianya akan dibaca dan dinilai oleh pihak pengurusan. :) Got it? Good!
 
Last edited:
Sponsored Post

qaz123

Super Active Member
Messages
5,645
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
aku nak kat perak...org lain jgn kaco...aku dah book...
 

unclesadam

Active Member
Messages
2,422
Joined
Oct 9, 2009
Messages
2,422
Reaction score
7
Points
25
Jawatan Kosong - Kerani Am Di setiap negeri termasuk sabah dan sarawak.

Lelaki atau wanita layak memohon.

Gaji RM1200 untuk permulaan selama 8 bula (percubaan) selepas percubaan akan diberikan beberapa elaun tambahan (RM500).

Pantas menaip. Mahir excel. Minimum SPM. Latihan diberikan.

Hantar pertanyaan atau resume anda segera ke [email protected]

aku nak... banyak ke kosong ni?
 

waxco7

Fun Poster
Messages
312
Joined
Nov 15, 2009
Messages
312
Reaction score
0
Points
10
keje kt mana nie? full time? part time? detail lagi.. kalau selangor kat mana?
 

abgyin

Fun Poster
Messages
694
Joined
Nov 14, 2009
Messages
694
Reaction score
1
Points
15
aku nak area seremban ke nilai ke ptrjya ke..xde hal r jnji area dkt..syarat2 die tt ape ?
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
kena bagi detail sikit TT... company apa...
 

RizMa

Active+ Member
Messages
4,475
Paid Membership
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Ni keje company ape, ke keje sykrt kerajaan
 

mdsyah

Fun Poster
Messages
420
Joined
Sep 14, 2009
Messages
420
Reaction score
0
Points
10
cambest tgh2 tanam anggur ni...
kat terengganu ade kosong? ok.. attach resume..
thanks TT
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register