BTC USD 52,128.7 Gold USD 1,684.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jawatan Kosong Jurutera Elektrik/Elektronik

CG Sponsors




ana zali

Junior Member
Joined
May 10, 2009
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
Salam semua

Ada pembukaan interview untuk menjadi engineer yang ada degree Electric/Electrical dengan syarikat Korea Unive Co LTD, website dia unive-inc.com

kriteria:
-Degree in Electric/Electrical
-boleh berbahasa inggeris dengan baik
-boleh bagi komitment untuk dipanggil interview pada 22-31/12/10 (di antara tarikh berikut, bukan sepanjang tarikh)
-bersedia dipanggil bekerja bila-bila masa

Gaji rm3000++, kalo korang lulus interview akan dihantar berkursus 3 bulan ke Korea atau USA tapi balik keje kt sini.

kalo berminat korang email ke [email protected] dengan attach sekali resume pastu bgtau krg dapat tau dari forum carigold
 
Sponsored Post

prazi

Active Member
Joined
Sep 17, 2006
Messages
1,168
Reaction score
2
Points
25
wau best ni.boleh dapt 6k ++ tak.
 

ana zali

Junior Member
Joined
May 10, 2009
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
bukan government, nama syarikat dan web syarikat sudah diberitahu..kami JobsMalaysia, portal cari kerja kerajaan
 

zulfa

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2010
Messages
507
Reaction score
0
Points
10
TT, ade jawatan untuk degree science x?hehehe
 

gundurowo

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,434
Reaction score
269
Points
91
mcm berminat je...tapi pointer masa degree cap ayam je :((

seram plak dgr perkataan korea tu, kang tak pasal2 kena bom :D
 

allynike

Freshie
Joined
Nov 26, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
bgus gak 2..try apply..dpt or x..blkg cite..
gundurowo:apply jer...
 

ajlun

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
129
Reaction score
0
Points
10
company ni kat malaysia area mane? interview kat mane?
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
bley nk thu tk.. lokasi kat mana ek?.. untuk intebew?.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register