jawatan kosong: engineer/projek manager/ marketing exec.

CG Sponsors




kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
Kami menjalankan kerja-kerja pembangunan, rekabentuk dan implementasi sistem berasaskan elektronik dan komunikasi di dalam dan luar negara. Sesuai dengan perkembangan syarikat, kami memerlukan kakitangan yang jujur, dinamik dan kreatif untuk bersama kami menjayakan objektif syarikat di bidang kejuruteraan sistem Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA) sebagai:

1. Jurutera Projek (2 kekosongan).
2. Jurutera Pengurusan Projek (1 kekosongan)

Kelayakan:
1. Ijazah di bidang kejuruteraan elektrik / elektronik / kejuruteraan komputer atau yang
mana berkaitan

2. Sekurang-kurangnya satu (1) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan

3. Mempunyai lesen memandu kereta serta sanggup bertugas di luar Kuala Lumpur


2. Jurutera / Eksekutif Pemasaran ( 1 kekosongan)

Kelayakan:
1. Ijazah di bidang pengurusan perniagaan / pemasaran

2. Pengetahuan di bidang kejuruteraan elektrik / elektronik adalah satu kelebihan dan
digalakkan

3. Sekurang-kurangnya satu (1) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan

4. Mempunyai kemahiran dan mampu berkomunikasi dengan baik

5. Mempunyai lesen memandu kereta serta sanggup bertugas di luar Kuala Lumpur


Bumiputera adalah digalakkan untuk memohon

Individu yang berminat hendaklah menghantar atau faks permohonan secara bertulis termasuk butir-butir peribadi, no telefon dan gambar bersaiz passport terkini (tidak akan dikembalikan) ke:


Jabatan Akaun & Pentadbiran
Prestigious Discovery Sdn Bhd
No.44, Jalan 1/27F,
Pusat Bandar Wangsa Maju (KLSC)
53300, Kuala Lumpur
Tel: 03- 41497006
Fax:03- 41496945
www.viscon.com.my


TARIKH TUTUP: 15hb Febuari 2008


Hanya calon-calon yang terpilih akan dimaklumkan .
 
Sponsored Post

EQ1982

Junior Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
hmmm...menarik..nak try apply lah...ni kompeni bumi or non bumi?...
 

findemas

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 10, 2007
Messages
3,774
Reaction score
244
Points
33
Kami menjalankan kerja-kerja pembangunan, rekabentuk dan implementasi sistem berasaskan elektronik dan komunikasi di dalam dan luar negara. Sesuai dengan perkembangan syarikat, kami memerlukan kakitangan yang jujur, dinamik dan kreatif untuk bersama kami menjayakan objektif syarikat di bidang kejuruteraan sistem Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA) sebagai:

1. Jurutera Projek (2 kekosongan).
2. Jurutera Pengurusan Projek (1 kekosongan)

Kelayakan:
1. Ijazah di bidang kejuruteraan elektrik / elektronik / kejuruteraan komputer atau yang
mana berkaitan

2. Sekurang-kurangnya satu (1) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan

3. Mempunyai lesen memandu kereta serta sanggup bertugas di luar Kuala Lumpur


2. Jurutera / Eksekutif Pemasaran ( 1 kekosongan)

Kelayakan:
1. Ijazah di bidang pengurusan perniagaan / pemasaran

2. Pengetahuan di bidang kejuruteraan elektrik / elektronik adalah satu kelebihan dan
digalakkan

3. Sekurang-kurangnya satu (1) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan

4. Mempunyai kemahiran dan mampu berkomunikasi dengan baik

5. Mempunyai lesen memandu kereta serta sanggup bertugas di luar Kuala Lumpur


Bumiputera adalah digalakkan untuk memohon

Individu yang berminat hendaklah menghantar atau faks permohonan secara bertulis termasuk butir-butir peribadi, no telefon dan gambar bersaiz passport terkini (tidak akan dikembalikan) ke:


Jabatan Akaun & Pentadbiran
Prestigious Discovery Sdn Bhd
No.44, Jalan 1/27F,
Pusat Bandar Wangsa Maju (KLSC)
53300, Kuala Lumpur
Tel: 03- 41497006
Fax:03- 41496945
www.viscon.com.my


TARIKH TUTUP: 15hb Febuari 2008


Hanya calon-calon yang terpilih akan dimaklumkan .
Ada Ijazah kejuruteraan awam tak leh apply ke?
Aku ingat nak tukar kerjaya la.
 

EQ1982

Junior Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
hmm...aku baru je pos resume 2 hari lepas...tgh menanti respons...
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
ni kena bagi surat ker?email tak leh ek?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register