Jawatan kosong : Eksekutif pembangunan perniagaa

CG Sponsors




Joined
Nov 8, 2009
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Kekosongan jawatan sebagai EKSEKUTIF PEMBANGUNAN PERNIAGAAN
Ada 10 kekosongan.

Kelayakan
Lelaki / perempuan berumur 21 tahun keatas, beragama Islam Warganegara malaysia. Kelulusan tak kisah..janji ada kenderaan sendiri..berminat dalam bidang pelancungan..tinggal berhampiran sekitar kajang..

ada elaun yang lumayan menanti anda..yang berminat tu boleh lah call pejabat @ datang sendiri ke pejabat jumpa Encik Aizat.


QAISAR WORLD VACATION CENTRE
Lot 1 tingkat 2
Bangunan Lembaga Tabung Haji
Jalan Sungai Chua,
43000 Kajang
Tel : 03 8739 6155 - ENCIK AIZAT
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
keje kene wat ape ni?
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
Kekosongan jawatan sebagai EKSEKUTIF PEMBANGUNAN PERNIAGAAN
Ada 10 kekosongan.

Kelayakan
Lelaki / perempuan berumur 21 tahun keatas, beragama Islam Warganegara malaysia. Kelulusan tak kisah..janji ada kenderaan sendiri..berminat dalam bidang pelancungan..tinggal berhampiran sekitar kajang..

ada elaun yang lumayan menanti anda..yang berminat tu boleh lah call pejabat @ datang sendiri ke pejabat jumpa Encik Aizat.


QAISAR WORLD VACATION CENTRE
Lot 1 tingkat 2
Bangunan Lembaga Tabung Haji
Jalan Sungai Chua,
43000 Kajang
Tel : 03 8739 6155 - ENCIK AIZAT
boleh tahu mcm mn k\detail kerjanya...

tak der idea la mcm mn diorang promote produk pelancungan ni..
 

angkasa

Active+ Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
2,950
Reaction score
20
Points
25
Kekosongan jawatan sebagai EKSEKUTIF PEMBANGUNAN PERNIAGAAN
Ada 10 kekosongan.

Kelayakan
Lelaki / perempuan berumur 21 tahun keatas, beragama Islam Warganegara malaysia. Kelulusan tak kisah..janji ada kenderaan sendiri..berminat dalam bidang pelancungan..tinggal berhampiran sekitar kajang..

ada elaun yang lumayan menanti anda..yang berminat tu boleh lah call pejabat @ datang sendiri ke pejabat jumpa Encik Aizat.


QAISAR WORLD VACATION CENTRE
Lot 1 tingkat 2
Bangunan Lembaga Tabung Haji
Jalan Sungai Chua,
43000 Kajang
Tel : 03 8739 6155 - ENCIK AIZAT

MENARIK.. :(scam
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Kelayakan tak kesah...msti kje tak susah!!
Brapa agaknye alaun tu!!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register